reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Też tak mam ja trochę pochodzę niekiedy uczucie jest tak silne że nie mogę usiąść na pupie, ale ja mam szew i tłumaczę sobie że to może od tego bo lekarz przedwczoraj powiedział że trzyma mocno i z szyjką nic na razie się nie dzieje
Teraz możesz tylko leżeć i pachnieć jak mówi mój gin

reklama
Nafoczka - z tymi lekarzami to wszystkie przeszłyśmy swoje. Ja w sumie dalej nie znalazłam lekarza do prowadzenia ciąży. Jeśli naprawdę czujesz, ze ten lekarz Ci pomoże to wybierz się może do Krakowa, jak mówi Ewa i nie poddawaj się. 2 tygodnie oczekiwania na wizytę to pikuś.
Ja póki co się cieszę z tego hematologa, o ktorym Wam pisałam, ale niestety chyba się nie dowiem czy mam uczulenie na fragmin czy nie w najblizszym czasie, bo On mnie przyjmie dopiero w ciazy. Wczoraj poszlam do innego hematologa, ktorego mam za free i on oczywiscie nie wie, jak sprawdzic czy to na Fragmin czy nie i wyslal mnie do Alergologa i oczywiscie nastraszyl po raz kolejny oraz walną wykład czym jest heparyna :happy: ot, taka sytuacja.

Esperanza a mozesz mi tak w skrócie powiedzieć co Ci powiedział hematolog lub jakie zlecił ci badania? bo ja mam pierwszą wizyte 19.03 ale chce wiedziec czego się spodziewać lub o co prosic

U nas w porządku, synek wygląda na zdrowego. Tylko szyjka znowu mi się skróciła :-(
Iris mnie tak kłuło w pierwszej ciąży i każdy mówił, że to norma. Odpocznij rzeczywiście :tak:

Ostatnia edycja:
Ewus super, że z synkiem wszystko dobrze :-)
A szyjka bardzo skrócona? Dobrze pamiętam, że rąk miałaś z córką?

Nie, nie bardzo, ale w 1 trymestrze miała 4,6 cm, teraz już 3,5. Z każdą wizytą trochę spada, przez te skurcze. Martwię się. Mąż jedzie w piątek na Ukrainę po leki dla mnie. Oby mu się udało kupić :-(

reklama
Hmm nie wiem zatem. Koleżanka w poprzedniej ciąży brała coś na S i leżała cały czas w domu. Teraz jest w 16 tc i gin znowu każe się oszczędzać. Bo ten lek to podobno już tylko w szpitalu podają.

Do góry