reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kurcze jak wy szybko macie te wyniki ja ponad 3 tyg czekałam.
Enya trafił nie trafił, ale to w nim cenię.Mamy gorsze i lepsze dni, toleruje jego wybryki on moje, ale się szanujemy. Po drugie ma żone bardzo charakterna i bojąwą wiec sie boi hahaha. Spróbujcie tej terapii powinna was umocnić w tym że naptrawdę sie kochacie.
DZiewczynki w te świeta
Te które odłożyły starania na dalszy plan, życzę wam żebyście w spokoju i szcześciu robiły to co kochacie, a jak przyjdzie ten dień dużo siły
Staraczki walki, siły , i samych mocnych kogucikó i jajec
a cięzarówką samych pozytywnych dni, bolacych cycków, pięknych serduszek i cudów na usg, oraz wiary w swe maleństwa, Samych pozytywnych wyników badań,bezproblemowej ciązy, zero plamień krwawień, i zeby wasze sztyjki trzymały, a bakterie nie łąpały
I zeby Wasi Panowie Was wspierali.Wesołych świąt

reklama
Kaira tak to bardzo ważna rzecz o której wspomniałaś -szacunek. U nas tego chyba brakło i nie wiem czy da się to naprawić.
Dziękuję za życzenia, święta z jednej strony szczęśliwe bo dzidzia zdrowa, z drugiej małżeństwo mi sie sypie....Nie wiadomo co i jak:baffled:

Ja też ze swojej strony życzę Wam ciąż, bijących serduszek i ciągu dalszego cudów w tym roku!!!! A dziewczynkom do rozpakowanki - bezproblemowych porodów i cudnych dzieciaczków!!! A przede wszystkim każdej codziennego szczęścia, zdrowia bo to najważniejsze i spełnienia marzeń!!!!

Enya wszystko sie da naprawić!! nie ma rzezczy niemożliwych, sa tylko trudne do zrealizowania.Czasem trzeba długo walczyć, ale sa efekty.Mi się udało.W kazdej strefie mojego życia.
DZis A poskładał łożeczko,pokój przygotowany, ubranka poukładane, i moge spokojnie czekać.Jutro bedzie sprzatał reszte bo syf nie samowity
.Adidko u nas Liwia chyba zostanie
Koszyczku Gosiu Pietrucha odezwijcie się

Kochana Kairo, dziękuję, że o mnie pomyślałaś :) ja czytam Was non stop i kibicuję każdej i ogromnie się cieszę jak piszecie, ze jesteście w ciąży albo że z Dzieciątkami jest wszystko w porządku:* U mnie leci pomalutku, pracuje, mam mało godzin ale dobre i to na początek, przynajmniej nie mam czasu myśleć i płakać. Ostatnio coś mi się rozregulowało z miesiączką, miałam wywoływaną duphastonem, a teraz znów jakieś bóle były jajników i ledźwi więc od razu poleciałam do lekarza, ale powiedział, ze ginekologicznie wszytsko ok i że prawdopodobnie miałam taką bolesną owulację, mam nadzieję, że wszystko wróci do nomy. dziś pobrałam sobie krew na progesteron w 23 dc, chce dla samej siebie wiedzieć jaki mam, żeby keidyś w przyszłości, zażywać wcześniej, niż tak jak zawsze od ok 6 tc
Byłam też ostatnio u genetyka, czekamy na wyniki i pobraliśmy krew na MRL i to już koniec tych badań, któe zlecił mi lekarz, wierzę, ze będzie wszytsko dobrze....

U mnie na razie taka sytuacja, że ogromnie chciałąbym być w ciaży ale z drugiej strony lekarz mówi, zeby odczekała rok, a wypadnie to w listopadzie, żeby organizm zapomniał o poronieniach, no i tą pracę podłapałam, choc i tak mi to nic nie da, bo i tak na staż mnie przyjmą dopiero od września..... i tak to u mnie wygląda.....

Pozdrawiam Was serdecznie wszytsko, mam nadzieję, że ja za rok, Wam tutaj napiszę, że jestem w ciąży i że jest wszytsko w porządku i że zostanę Mamą...

Życzę Wam Kochane Dziewczynki , Zdrowych, Spokojnych, Pełnych Miłości i rodzinnej atmosfery Świąt Wielkiej Nocy :*:*:*

Buziaki :*

Dziewczynki ja również życzę Wam wszystkim zdrowych i radosnych świąt! Dziewczynom w ciąży dużo spokoju aż do szczęśliwego rozwiązania, a tym które wciąż walczą o zajście w ciążę spełnienia tego marzenia!

I ja również składam wam wszystkim Wesołych Świąt :tak:
-1_Easter-eggs-and-tulips_afedd2279d_b [DesktopNexus.com].jpg

Załączniki

• -1_Easter-eggs-and-tulips_afedd2279d_b [DesktopNexus.com].jpg
    -1_Easter-eggs-and-tulips_afedd2279d_b [DesktopNexus.com].jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 51
[h=1][FONT=verdana, sans-serif]Wesołego jajka, pięknego jak bajka. Sprytnego króliczka, co wyskoczy z koszyczka. Kurczaka złotego i wszystkiego najlepszego !!![/FONT][/h]A poza tym dziewczyny, życzę Wam dużo spokoju ducha, cierpliwości, miłości i Cudu, które będzie Was kopało po żołądku, żebrach a czasem po pęcherzu :) a gdy przyjdzie na świat, tego pięknego bezzębnego uśmiechu :) Wierzę, że każdej tu z Nas się uda!

Pozdrawiam! :)kurczak1a.png

Załączniki

• kurczak1a.png
    kurczak1a.png
    26,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry