u mnie na razie chwila spokoju, dzisiaj aż się poryczałam na usg , bo już widać jakby kształt małego człowieka;-),
kruszyna ma już 25 mm, tętno 175, na razie wszystko jest w porządku...
teraz już czekam "spokojnie " na prenatalne i test PApA.
Alokin widzę że nasze dzieciaczki rosną łeb w łeb heh:-), a powiedz Ty bierzesz jakis steryd ?
Enya no to widzę że Malina nic nie zaniedbuje, bardzo dobre, za taka kase tak właśnie powinno być,
tylko tak jak piszecie, mogliby coś w końcu zrobić z ta organizacją w recepcji.
no mi całe szczecie mój gin zleca mase badań, właśnie te dimery , appt i wiele innych, dlatego już odpuszczam jerzak, jeszcze żeby miała usg w gabinecie to ok, a tak niestety nie mam kasy , żeby co dwa tyg 300 zł płacic tylko za wypisanie recept.
Madzia dzięki za cynk, pogadam z moim lekarzem, co on myśli o mniejszej dawce gluco do 16 tyg..
Neli będzie dobrze!!, chyba ten strach już do końca ciąży nas nie opuści, ale zycze spokoju ducha
Agnieszko a to nic nie dostałaś na obniżenie tych NK ?, po prostu masz powtórzyć badanie ?
wiem że kiedyś zapisywała albo viagre albo jakiś inwazyjny lek perlodel czy jakoś tak.
encorton pewnie będziesz barac 10 mg raz dziennie, przynajmniej wiekszośc z nas tak ma, no chyba że jakiś wyjątkowy chuderlak jesteś ?
Zula Biedaku, nawet z postu można wyłapać, jak mało masz sił witalnych, ale tak jak pisza doświadczone dziewczyny, teraz już musi być tylko lepiej.