reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Madziu kochana a napisz jakie masz przyrosty bo mnie ominęło?? Popatrz jak było u Pietruchy i dzidziuś pięknie się rozwija;-)Trzymaj sie mocno i pamiętaj że tu się możesz wygadać.

Alusiu spokojnie, spokojnie, na PMS za wcześnie, myślę że za jakieś 5 dni możesz zrobić test - mocno trzymam kciuki za kolejnego dzidka!!

Musimy chyba zrobić jakąś listę dzidziusia bo ja już się polubiłam ;p to które teraz następny do porodu?? Hę?

Madzia!! Ja myślę jak Enya, u Pietrucha podobnie było a tu wszystko jest w porzadeczku ;)

Madziu - beta jak ja już wiem, nie do końca jest wyznacznikiem.... a możesz iść na usg? I nie odstawiaj leków proszę... Trzymaj się, jesteśmy z Tobą:*

Madziu wiem że nie chcesz sobie robić nadziei , ale może jeszcze nie wszystko stracone, beta nie zawsze jest wyznacznikiem,
bede dzisiaj myślami przy Tobie , obu usg wyszło dobrze!, trzymaj sie Kochana.

Neli gratulacje, witamy "mała" księzniżke :), ślicznie imię, moja mama tez ma Ewa:-)
Aditka no właśnie jestem ciekawa , która z nas pierwsza powita szkraba, w sumie Zula, Alokin i ja mamy różnice tylko kilku dni;-)
ja termin według om mam 8.12, według usg 1.12, ale cesarke mam miec umówiona w 39 tyg, wiec nie wiem czy umawiają według om czy usg.Pewnie 06.10 na wizycie dowiem sie juz więcej.

Ech jak Was tak czytam... serce się raduje... Tylko ja zostałam z Alusią ze starej gwardii... i nie wiem co u Guenevere84 ... No właśnie wiecie co u niej???
Już lecę na pocztę więc AgnieszkoP i Alusiiu zaglądajcie w okienko na listonosza:)
Cieszę się, że tak się super układa Naszym Ciężarówkom...

U mnie leje od rana... Tak zmokłam jak byłam z Brunkiem na plaży... Ech... Zaraz jadę do Apteki odebrać lek, na pocztę i po biały ser na sernik... Mój T uwielbia taki tradycyjny sernik. Zrobie jeszcze sałatkę, jutro pstrąg pieczony z pieczonymi ziemniaczkami..., tylko co na surówkę???? Może jakieś ciekawe pomysły???? Hę???

Zawsze tak mam przed jego powrotem, ani nie wiem w co się ubrać ani jak ogarnąć mieszkanie:) Heh
Madziu, jestem , myślę o Was... Czasem jest tak, że niby beta nie przyrasta jak należy... pamiętaj, że Twój skarb ma siłę do Walki... I chce żyć... Pomóż mu kochana...

reklama
Do góry