reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

do MAGDACH mam zdiagnozowane przeeciwciła przeciwplemnikowe przeciwjadrowe ,komórki nk28.0 limfocyty d56 za wysokie nieprawidłowości cytokin th1 i th2,obecnosc przeciwciał limfocytotoksycznych w krwi obwodowej,na czesc tych rzeczy szczepiłam się u Malinowskiego uzyskałam 3 ciaze ale wszystkie poroniłam w5 tyg a Dubrawski zaleca wlewy z kiovig ale jest bardzo mał informacj na ten temat , pozdrawiam i zycze WESOŁYCH SWIAT

reklama
Ewa czekamy na wieści.
Czy Was też od tego wiatru boli glowa? Moje ciśnienie czolga się po podłodze. Nawet ciśnieniomierz bez przerwy error pokazuje. Chyba mogę na ból głowy wziąć apap? Bo już nie wiem co robić :(

Felus ja te mam wysokie nk po szczepieiach jeszcze bardziej wzrosły mnie akurat pomógł encorton a ty bralas steryd?

Iris nie tez od wiatru boli glowa jak juz nie mogę wytrzymać to biorę pol paracytamolu

Ewa czekam na pozytywne wiesci

U nas wszystko dobrze, z całego serca dziękuję Wam za troskę :* Maluch ma prawie 3 cm i ma się dobrze. Odezwę się jutro, przepraszam, ale dopiero wróciłam i ledwo żyję z tego wszystkiego. Jeszcze raz Wam dziękuję i dobrej nocy :*

Iris paracetamol można brać nawet w 1 trymestrze, ale z doświadczenia powiem, że mnie najbardziej pomaga worek z ciepłą wodą przyłożony do bolącego miejsca. Ból mija jak ręką odjął, może Tobie też pomoże.

Ufff Ewa bardzo sie ciesze, ze wszystko ok. Maluch juz calkiem spory;) Niech pieknie rosnie i nie stresuje mamy.

Ja na ta pogode czuje sie okropnie. Od razu odzywa sie moj pokrzywiony kregoslup:/

Dobranoc!

Dziękuję Wam dziewczynki za życzenia-szczerze się wzruszyłam:-) Jestem strasznie dumna z tego że zapoczątkowałam na bb tak pomocny wątek, że tylu z nas już pomógł. Sama jeszcze 3 lata temu byłam zdesperowana, poszukująca, czułam się osamotniona. Dzięki temu wątkowi nie raz dostawałam kopa energetycznego w tyłek, czułam wparcie i pozytywnę energię. Wszystkim z całego serca dziękuję, dzięki Wam mam moją kochaną Basię przy sobie. Wiem że każdej z Was sie w końcu uda, zresztą nasze grono dzieciowe stale się powiększa tak jak ma być:-D

Iris, Ewa -cudowne wieści na święta, spędzicie je z maleństwami w brzuszku:-D

Portia kochana poczekaj jeszcze, super że znalazłaś fajnego gina bo to podstawa:)

reklama
Dziewczyny zycze Wam wiary zdrowia i milosci. Cierpliwosci i sily duzo sily do Walki o swoj cud.
Nie poddawajcie sie i walczcie !!!!

Ja kiedys uwiezylam dzieki pomocy forumowych kolezanek i moj 1 cud ma 4 lata. Wlasnie sobie przypominam jak mnie wszystko bolalo o tej godzinie, a ta niepenosc strach i oczekiwanie na nia pobudzala.mnie do walki z wlasnym cialem. Ja po cc lezalam ponad 2 doby bo mialam wrosniesniete lozysko u dlugo walczyli o moja macice a jak widac udalo sie bo 2 cud spi obok w lozeczku.

Do góry