do MAGDACH mam zdiagnozowane przeeciwciła przeciwplemnikowe przeciwjadrowe ,komórki nk28.0 limfocyty d56 za wysokie nieprawidłowości cytokin th1 i th2,obecnosc przeciwciał limfocytotoksycznych w krwi obwodowej,na czesc tych rzeczy szczepiłam się u Malinowskiego uzyskałam 3 ciaze ale wszystkie poroniłam w5 tyg a Dubrawski zaleca wlewy z kiovig ale jest bardzo mał informacj na ten temat , pozdrawiam i zycze WESOŁYCH SWIAT
reklama
Felus ja te mam wysokie nk po szczepieiach jeszcze bardziej wzrosły mnie akurat pomógł encorton a ty bralas steryd?
Iris nie tez od wiatru boli glowa jak juz nie mogę wytrzymać to biorę pol paracytamolu
Ewa czekam na pozytywne wiesci
Iris nie tez od wiatru boli glowa jak juz nie mogę wytrzymać to biorę pol paracytamolu
Ewa czekam na pozytywne wiesci
enya81
Fanka BB :)
Dziękuję Wam dziewczynki za życzenia-szczerze się wzruszyłam:-) Jestem strasznie dumna z tego że zapoczątkowałam na bb tak pomocny wątek, że tylu z nas już pomógł. Sama jeszcze 3 lata temu byłam zdesperowana, poszukująca, czułam się osamotniona. Dzięki temu wątkowi nie raz dostawałam kopa energetycznego w tyłek, czułam wparcie i pozytywnę energię. Wszystkim z całego serca dziękuję, dzięki Wam mam moją kochaną Basię przy sobie. Wiem że każdej z Was sie w końcu uda, zresztą nasze grono dzieciowe stale się powiększa tak jak ma być
Iris, Ewa -cudowne wieści na święta, spędzicie je z maleństwami w brzuszku
Portia kochana poczekaj jeszcze, super że znalazłaś fajnego gina bo to podstawa

Iris, Ewa -cudowne wieści na święta, spędzicie je z maleństwami w brzuszku

Portia kochana poczekaj jeszcze, super że znalazłaś fajnego gina bo to podstawa
reklama
K
kaira24
Gość
Dziewczyny zycze Wam wiary zdrowia i milosci. Cierpliwosci i sily duzo sily do Walki o swoj cud.
Nie poddawajcie sie i walczcie !!!!
Ja kiedys uwiezylam dzieki pomocy forumowych kolezanek i moj 1 cud ma 4 lata. Wlasnie sobie przypominam jak mnie wszystko bolalo o tej godzinie, a ta niepenosc strach i oczekiwanie na nia pobudzala.mnie do walki z wlasnym cialem. Ja po cc lezalam ponad 2 doby bo mialam wrosniesniete lozysko u dlugo walczyli o moja macice a jak widac udalo sie bo 2 cud spi obok w lozeczku.
Nie poddawajcie sie i walczcie !!!!
Ja kiedys uwiezylam dzieki pomocy forumowych kolezanek i moj 1 cud ma 4 lata. Wlasnie sobie przypominam jak mnie wszystko bolalo o tej godzinie, a ta niepenosc strach i oczekiwanie na nia pobudzala.mnie do walki z wlasnym cialem. Ja po cc lezalam ponad 2 doby bo mialam wrosniesniete lozysko u dlugo walczyli o moja macice a jak widac udalo sie bo 2 cud spi obok w lozeczku.
Podziel się: