reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Co za babsko, po co jechać jak moga powiedzieć przez telefon... Mi z tego ci pamietam udzielili informacji przez tel ale to było ponad 2 lata temu, moze spróbuj jeszcze raz moze na kogo innego trafisz, i najlepiej jesli dobrze pamietam dzwonić ok 12.00 bo rano przyjmują pacjentki i jest młyn straszny, a jak nie to moze Dubrawski Ci powie

reklama
Plastulinka ja też robilam poza Warszawą i wyniki robili sami rano przed zabiegiem tylko cytologie musialam mieć zrobioną wczesniej. Szybka narkoza i po poludniu do domu. Minus taki ze nic nie pobrsli do badania bo niby nie takie piekne bez zarzutow. Dr D wręcz roześmiał sie na widok wyniku ktory brzmiał wynik prawidłowy bez wdawania w szczegóły. Generalnie po jak pisala doris lekkie plamienie i po stresie ból prawie żaden.
Ja dziś umowilam się ns wizytę do dr w dzień kolejnych szczepień by zaoszczędzić jeżdżenia wtedy da rozpiske i do boju. Jeszcze 2 @i startujemy. Pierwsza z nich już za tydzień.

Alusia dajesz mi wiarę kobieto :*

Przepraszam, że mało się udzielam ale:
1. Nie podniosłam się jeszcze po tym 4. upadku :(
2. Dopiero Was poznaję ;)
3. Jestem na etapie końcówki remontu i muszę pilnować wszystkich spraw :)

Odebrałam dziś wyniki p/c antyfosfolipidowych IgM i IgG i wszystko ładnie w dolnej granicy ;)

Buziaki dla Wszystkich i moje kciuki dla potrzebujących :kciuki:

Nafoczko- ja na zatoki przykładamy ciepłą sol ( 2 łyżki soli na suchej patelni podgrzewam i wsypuję na bawełniana ściereczkę.) Też mam problem z zatokami.
A jak teściowa?

He he he ale się usmialam:) chciałam zapytać jak tescik i tel sam mi zmienił słowo :):):)
A na ogólne przeziębienie pije mleko z czosnkiem miodem i masłem. Takie gorące, świetnie rozgrzewa

no i co ja mam wam napisac, zeby nie ściemniać? ;) bardzo bladego bladziocha mam; jest 23dc i 9/10 dpo, beta pozytywna ale minimalna (7)
nie nakręcam sie i podchodze do sprawy spokojnie. Wiecie, że choruję, czuje się od tygodnia jakby mnie z przez maszynke ktoś przecisnął... musze powtórzyć bete i pogadamy wiecej :tak:
a teraz kto żyw niech się modli ;-)

PS Plastulinka, teściowa ma sie dobrze ;)))

reklama
Nafoczko- Czyli co się zaczyna dziac:) Cieszę się bardzo choć żałuję że zostawiasz mnie na placu boju:) Jakby co mam kilka tabletek glucophage 500 xr.

Do góry