reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ja wiem Gabi wiem, dlatego napisałam, ze trudno doradzać, ale zapytałaś... mam nadzieje, że wiesz że doktor jest głównie "od robienia dzieci"? ostatnio mi powiedział, że krwawiąca kobieta w ciąży jest dla niego mniej ważna, niż owulująca i mnie wyprowadzi jesli jeszcze raz bede w trakcie monitoringu... (a bylo to dlatego, że nie było terminów, dopiero do 10.01 a tak mi podpowiedziała pani z rejestracji) wiesz, że on jest bezpośredni do bólu :( trudno, wysłuchałam i spuściłam głowę, przyjmując do wiadomości
zatem i ja będe mieć luke w wizytach bo jak bede 5go to potem nie wiadomo kiedy...
Tak wiem ze jest od " robienia dzieci" jak przyszłas do niego z pozytywna beta kiedy miałas druga wizyte ?

reklama
po trzech tygodniach, to wlasnie bedzie 5go i to na jego życzenie mnie zapisali- bo terminów tak jak mowie oficjalnie nie było, dlatego i tak widze, ze musze się obstawić jakims lekarzem na miejscu :(

Dziewczyny ze Sląska.
Mam prośbę, możecie polecić jakiegoś dobrego gin. Wczoraj dowiedziałam się ,że siostra jest w ciąży i potrzebuje dla niej dobrego lekarza. Okolice: Katowice, Gliwice, Zabrze lub Ruda śląska.
Będę bardzo wdzięczna za namiary.
Srawbelka może Ty polecisz kogoś?
zz góry dziękuje:)

Dr Grzegorz Tomanek, przyjmuje antrum bytom olimpijska 5 i provita katowice. Przeczytajcie opinie na necie. Lekarz super, sama sie lecze, bardzo dba o pacjetki.

Cennik provita 170 zl wizyta wymazy usg, antrum 120 zl wizyta plus 100zl usg, ale jak bylam w ciazy to lekaz mi liczyl 120 zl plus 1/2 usg czyli 50 zl.

Jak sa jakies problemy z ciaza to bierze na swoj oddzial do szpitala do Bytomia, a w szpitalu tez super opieka, wiem bo bylam juz 3 razy. Oczywiscie zycze siostrze bezproplemowej ciazy!

reklama
Do góry