reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczny
Widzę,że temat clexane poszedł w ruch. Ja wczoraj tez zaliczyłam pierwszy raz:0:-D
Powim taak. Puregon to bajka przy cclexane. trochę bolało, w sumie to szczypiało i mam ślad. le oczywiście wszystko do zniesieia. Niestety mm na 100%. Podobno nie kwalifikuje się do refundaji. A wiecie kiedy taka refundacja może zostać przynana. Jak trzeba będzie to oczywiście bedziemy kupować, ale jakby się udało miec refundacje, byłoby super . Cena bez ref 114, z ref 12 zł:eek:

Strawbelka
Kup sikańca z rosmana:) chyba naprawde jest mega czuły:)

Nafoczka.
Pięknie:) Fasolka rośnie w siłę. Dziękuje ,że odpowedziałaś mi na temat dawkowania, które zlecił mi lekarz. Nie zostaje mi nic innego jak mu zaufać i biorę te 7,5 encortonu. Boże aby te leki sprawiły ,że będzie mi dane ujrzeć moją Fasolkę!

Doris
Piękny suwaczek;-)

Susana
JA clexan tez od pozytywnej bety włączyłaam. Steryd brałaam wceśniej i acard - na własną rękę:)

lumia, wskazaniem jest w naszym wypadku tylko udokumentowany zespół antykardio, ale są lekarze, którzy i bez tego wypisują.

strawbelka, mnie dupek mocno podnosi temeperature, ale kiedy ona spada i czy można się sugerować tym, że masz wyższą tempkę - nie mam pojęcia. Beta to zawsze 100% pewności jeśli wytrzymamy ;)

nafoczka, brawo! Oby tak dalej :)

susana, owu może sobie skakać niestey i to, ze w zeszłym miesiący był 14dc nie znaczy, że teraz też tak jest. Ja miewam owu w 11 ale też w 14dc. A od kiedy miałaś śluz płodny?

U mnie dziś 8dc. 6 i 7 mała rozgrzewka, a od jutra chyba juz "trzeba" brać się do dzieła :) Jakoś mam pozytywne nastawienie w tym cyklu. Efekt niekoniecznie będzie, ale zamierzam się doooobrze bawić ;)

Lumia, niestety Arda ma racje, powinien być stwierdzony zespół antyfosfolipidowy- i już trzeci lekarz nie chce mi pisać na R (ale ponoć sa tacy co bez tego piszą)

aaa i "martwi" mnie troszke jedno, ciągle mi niedobrze, jem jak ptaszek, chleb z maslam, a i to potrafie zwrocić, jak się ta dzidzia ma odżywiać jak mama taka slaba?

Ostatnia edycja:
Nafoczka
Nie stresuj się:) Na tym etapie Fasolka ma jkieś zapasy czy jakoś tak:-p

A z tym dofinansowaniem to duża różnica, ale cóż...jak mus to mus. Ważne żeby pomogło:)

reklama
Hej. Jestem i melduję że żyje.
Guz miał 3 cm i został w całości usunięty. Tydzień temu była operacja a ja już stawiam kroki i potrafię się trochę ogarnąć. Nie mam sily cYtac waszych historii bo pewnie dużo się działo przez te 10 dni mojej nieobecności ale każdej z was kibicuje. Tak naprawdę z całego serca.

Do góry