reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja też mam nadzieję że i Susana i Fondie niedługo zaskoczą nas pozytywnymi wieściami :D

Ovli ja nigdy nie widziałam pęcherzyka :( o serduszku nie było nawet mowy :(

reklama
Czarna mała ja w ciagu 3 swoich ciąż widziałam tylko raz serduszko w mojej ostatniej ciazy . Śmieszna sytuacja była bo lekarz do mnie mówi " śłyszysz a ja co mam słyszeć a on Serduszko pięknie biję " a ja do niego nie wierze !!!! Chciał mi nagrać na telefon ale ja nie chciałam i dobrze bo teraz bym bardziej to przeżywała !!!

Doris aaa nawet nie chce mowić, bo bym mogła za duzo napisać :(
Za to dzwonilam do Dudarewicza- od Susany- i chcial ze mna rozmawiac i wysluchał spokojnie. Nieco podwyższoną mam bete ale to moze byc zafalszowane przez prolutex- wg niego, a wyszła poza tym tylko zastawka. W zwiazku z tym, proponuje pierwsze zrobić NIFTY lub HARMONY, A POTEM GDYBAĆ. Zawsze moge też do niego pojechać na amnio lub biopsje

Susana, przykro mi że i Tobie wiatr w oczy :(

Doris u nas wszystko ok jako matka wcześniaka bujam sie wiecznie po specjalistach ale wychodzimy na prosta w koncu bo non stop cos. Ale takie problemy to nie problemy ;)
Podczytuje was codziennie i kibicuje.
Co do ciąży ja na swoim koncie mam 8 ciąż potwierdzonych a ile było tego nie wie nikt bo nie zawsze robiłam betę a testy wyszły z cieniem.
Endometrium nigdy nie miałam 2 cm miałam zawsze minimalne a ciąże 2 szcześliwie doprowadzone do bezpiecznego momentu.
Tsh ja nigdy nie miałam poniżej 2 na nawet zdarzało sie 7 przy córce.
Każdy organizm jest inny co książki i uczeni piszą zawsze zycie weryfikuje.
Beta znam kilkanaście przypadków i to nawet bez żelaznego zestawu ze beta zaczynała sie od 6 i pomału rosła a dzieciaki zdrowe biegają
Usg we wczesnych ciążach często nie pokazuje nic ze serce jednej bije w 6 to nie znaczy ze druga bedzie miec tak samo.
Zakładając te forum z dziewczynami wiem jedno ze duzo stracili swe aniołki ale nie poddawały sie walce i teraz maja swoje cuda albo bedą miec. Nawet żelazne zestawy czasem nie dawały rady ale z czasem zycie napisało inny scenariusz.
Nafoczko właśnie miałam pisac ze Gosia robiła testy.
Fondi ja tez z tel pisze i sa takie opcje;) rosnij Zdrowo i bezpiecznie !!!!

A ja cala noc dzis nie moglam spac, tak sie przejelam Nafoczka i Susana:( o Findie tam sie nie martwie bo wiem ze bedzie dobrze.
Malo teraz pisze bo nie mam co, a tu ostatnio tak smutno ze wczoraj to sie az poplakalam na ta niesprawiedliwosc losu. Naficzka i Susana trzymajcie sie, ja caly czas jestem myslami z Wami i strasznie za Was trzymam kciuki!!!
Fondie Ty dzisiaj nam pisz dobre wiesci!!!

reklama
Do góry