reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
u mnie najpierw wczoraj bylo usg juz mowil zeby przyjsc wtedy i wtedy i na krzesle przy wyjsciu sprawdzilam bete i doszedl wynik moj m nie wiedzial co na usg ani jaka beta do wizyty.
wlasnie spojrzlam na kalendarz i w poprzedniej ciazy dzis mialam 2200 bete

Ostatnia edycja:
Jest.;4064,50

Niestety spada było
4375,30
Nie wiem co to oznacza bo nigdy tak nie maiałam .Bety dochodziły do 30000 i rosły nawet jak było żle .
Czy to ta ciąża biochemiczna?

Jest.;4064,50

Niestety spada było
4375,30
Nie wiem co to oznacza bo nigdy tak nie maiałam .Bety dochodziły do 30000 i rosły nawet jak było żle .
Czy to ta ciąża biochemiczna?
nie wiem kochana:( ja napisalam do immunologa czy intralipid mogl zmienic wynik ale nic mi nie odpisala:(
czy ty mialas kiedykolwiek badane komorki nk?Mnie napisala immunolog ze jak sie nie uda to jak najszybciej zrobic imuunofenotyp zeby wiedziec czy to przez nk

Susana, :-(
To raczej biochemiczna, tak jak u mnie było wtedy. Nie będę tutaj pisać, że może urośnie, bo ja jestem realistką i tak samo u siebie wiedziałam, co znaczy spadek bety. Dobrze, że masz dziś wizytę.
Po ciąży biochemicznej nie trzeba czekać ze staraniami, można już w następnym cyklu.

Susana, :-(
To raczej biochemiczna, tak jak u mnie było wtedy. Nie będę tutaj pisać, że może urośnie, bo ja jestem realistką i tak samo u siebie wiedziałam, co znaczy spadek bety. Dobrze, że masz dziś wizytę.
Po ciąży biochemicznej nie trzeba czekać ze staraniami, można już w następnym cyklu.
doris a realnie u mnie co widzisz?
susana ja mialam spadek ale to nie urosla do 300 nawet i byla biochemiczna

reklama
Do góry