reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie jak bedzie ciaza to sie bede cieszyc i nie bede szukac problemow.
Ale teraz jestem przerazona bo to ten dobry drozny jajnik i w sumie to on tylko mi zostal, bo tamten drugi to i tak do niczego sie juz nie nadaje.

A brałaś jakiś progesteron? Dupka chyba tak? Po nim do 10 dni przychodzi @. A na jajeczka polecam koenzym Q10 w postaci Ubichinolu (nie Ubichinionu) bierze się go od 1dc do owu :)

Czarna a Ty jaki bierzesz koenzym? wyślij linka:) Muszę się zastanowić co zacząć brać:) mam już na oku inofem i mleczko pszczele i dodam chyba ten koenzym. Jego stosuje się tylko do owu - bo powiem szczerze,że nie słyszałam o tym inchibi...coś tam:p

Strawbelko
&&&&&&&&&&

Hej
Wróciliśmy od naszych przyjaciół. mała padła w ciągu 30 sekund. Oczywiście w naszym łóżko, bo ona od 2 miesięcy co noc ok 1 przychodzi już do nas ze swojego pokoju a ostatnio to już zasypia nawet z nami. A już tak ładnie spała u siebie. Ale ja nie mam sumienia jej przenosić (tzn mój M, bo ja dźwigać nie mogę więc śpi z nami. I jest ciasno bo najpierw leży moja poduszka rogal, potem mój brzuch, potem ja, następnie Mała i M wciśnięty w ścianę :-)

bo mnie w domu nie bylo hahaha doris mialas mdlosci juz od bety 921? czemu ja przy 11 tys. nie mam:( martwi mnie to

nie w każdej ciąży są mdłości, ja do tej pory nie miałam, to moja pierwsza ciąża z takimi dolegliwościami jak były.

Czarna ja clexan i encorton już od owu .brałam .Nie wiem może już te jajka moje słabe są.Myślę tylko o tym żeby zabiegu nie musiało być .Nie wiem czy samo ruszy .

Tak jak napisałam wcześniej na ciąże biochemiczną NIC nie pomoże!
Zabiegu na pewno nie będziesz miała, musisz tylko poczekać jeszcze trochę. @ przyjdzie, tylko cierpliwości. ja dostałam w 49 dc

Doria ile ta twoja cora ma ? U nas podobnie ona konczy za miesiac 3 latka dopiero. Ale kurde dzis np. Spi ze mna w sypialni a m w salonie. Mamy duze lozko o wszyscy bysmy sie pomiescili ale ale przyszla juz o polnocy weszla pod kolderke a m chrapal a ona ciagle tato idz bo nie zasne hahah tato przestan i tata wstal i poszedl ..i tak slycha jak chrapoe w salonie"

Doris a w donoszonych ciazach tez nie mialas nudnosci ? Wczoraj w nocy podczas ptzekrecania na bok tak mnie cos zaczelo sxczypac w pachwinie ze na prawde zaczynalam sie bac pirwsza ciaza gdzie co chwile cos boli szczyka ciagnie w macicy

reklama
Dzień dobry :)
Czarna a Ty jaki bierzesz koenzym? wyślij linka:) Muszę się zastanowić co zacząć brać:) mam już na oku inofem i mleczko pszczele i dodam chyba ten koenzym. Jego stosuje się tylko do owu - bo powiem szczerze,że nie słyszałam o tym inchibi...coś tam[emoji14]

Strawbelko
&&&&&&&&&&
Ja biorę ten z Bioactive https://www.doz.pl/apteka/p45943-Bio_Active_Q10_Uniqinol_kapsulki_30_szt
Moja znajoma przed punkcją też brała ten koenzym na poprawę jakości jajec :)

Do góry