reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dlaczego zrezygnowałam bo muszę troszke odpocząć od dzieciaków !! I dlatego ze oni chcieli żebym podpisała kontrakt na 2 lata a ja nie moge bo zamierzam być w ciazy - taki mam plan - ;) a poza tym i tak mi się tam nie podobało za bardzo i tak chciałam zmienić . I lekarze powiedział ze jak zajdę to muszę się oszczędzać a tam w pracy to jest istna wariacja ciagle w biegu a ja pewnej jak bede w ciazy to bede bała sie chyba nawet chodzic ohhh .
a teraz ponoc jest 1000 zl przez rok dla matek bez pracy jak urodza hehehe wiec stratna nie będziesz:) hehe na ksiezyc dobry plan:) masz 3 poroniania , nie masz dzieciatka? a mialam cos juz na zestawie?
u mnie lepiej jakos jak mam plan to mi lepiej ale wiadomo sa lepsze i gorsze chwile:( dzis miala znajoma wpasc ale jest w 9 mies. ciazy wiem okropna jestem bo ona z cora do mojej miala wpasc a ja odwoalam ..co za matka ale zamienialam ja na znow na bratowa i jej synka wiec cora i tak sie ucieszy:)

ps juz doczytalam nie musisz odpisywac ovil daj znac tylko czy na zestawie juz bylas

reklama
Arda, ja ostatnio tez mam takie skape okresy jakby mi @ zanikala. Wczesniej mialam takie jak krwotoki. Polipow nie mam. Nie stresuj sie niepotrzebnie. Ja u siebie wiedzialam co jest grane, dlatego uparlam sie zeby powtorzyc ta droznosc.

Strawbelka, jak nic nie znajda to trez zle, bo zagadka braku ciazy sie nie rozwiaze. No ale zobaczmy :) troche sire denrerwuje i dlatego takie nakrecanie. Jutro idziemy z mezem na impreze wiec sie odstresuje, a potem rach ciach i po piatku :) dzieki za wsparcie.

Dziewczyny robiła któraś z Was badania kosmówki po poronieniu w Krakowie w pracowni KARIOGEN?
Niestety moja 3 ciaza nie utrzymała sie.. dałam kosmówkę do badania, szpital nie chce wydac mi karty martwego urodzenia bo nie widział zarodka na usg, genetyk z krk dzwonila ze zarodek jest z kosmowka.. myślicie ze mam szanse odzyskac mojego aniołka i otrzymac karte ze szpitala?

Strawbelka, jak nic nie znajda to trez zle, bo zagadka braku ciazy sie nie rozwiaze. No ale zobaczmy :) troche sire denrerwuje i dlatego takie nakrecanie. Jutro idziemy z mezem na impreze wiec sie odstresuje, a potem rach ciach i po piatku :) dzieki za wsparcie.
Arda a nie chcesz sobie razem z histero powtorzyc droznosci? Bo i tak bedziesz spac. Jak pojdziesz do szpitala to pogadaj z lekarzami i Ci bez problemu powinni zrobic mimo ze skierowania nie masz. Ja tak robilam jak szlam na laparo.
Moje sie musialy niedawno zapchac, bo w czerwcu poronilam.

reklama
Ciąze mialam za zestawie i duzej ilosc progesteronu ..
Ta ciaza była najbardziej obstawiona lekami i najszybciej sie skonczyla w 7tc.. ;(

Do góry