reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny podjelam decyzje. Ide na in vitro, ja juz dluzej mie moge zyc w takim zawieszeniu, z praca tez mam nieciekawie.
Wiem ze in vitro nie daje 100% szans, ale sa one wieksze.
Ja nie wiem co za chwile mi sie popierniczy, moze ten jajowod udroznia, a za 2 miesiace znow sie zapcha. I tak w kolo macieju.
Bede dzwonic do gina do oporu:)

Dziewczyny za to zeby sprawdzić czy dziecko z in vitro jest zdrowe genetycznie trzeba dodatkowo zaplacic. A to ten zabieg może jr zabic. Niestety in vitro nie daje 100% pewnosci ze dziecko bedzie zdrowe. Na forum dziewczyna w Macierzynstwie poronila blizniaki chore z in vitro. Chociaz byly najlepszej jakosci. Niestety wszedzie jest loteria :(

Dziewczyny za to zeby sprawdzić czy dziecko z in vitro jest zdrowe genetycznie trzeba dodatkowo zaplacic. A to ten zabieg może jr zabic. Niestety in vitro nie daje 100% pewnosci ze dziecko bedzie zdrowe. Na forum dziewczyna w Macierzynstwie poronila blizniaki chore z in vitro. Chociaz byly najlepszej jakosci. Niestety wszedzie jest loteria :(
Kwiatuszek tak wiem, licze sie z tym. Tylko chodzi mi o to ze jak juz pobiara te komorki to w poczatkowym etapie one same obumra i zostana te niby lepsze. Nie wiem czy dobrze to tlumacze.
A hak bede z miesiaca na miesiac sie starac to co miesiac moge miec zle te komorki i beda sie zle dziecic i nie uda sie zaciazyc. A tak przy stymulacji wieksze szanse ze ktoras trafi sie dobra i sie uda zaciazyc.

reklama
Do góry