bea malina polecil i moj bral profertil.
dzis bylam u maliny. Jesli chodzi o odczym coobsa powiedzial, że konflikt serologicny glowny nam nie grozi moz eewetualnie jakies przeciwciala alleach czy czyms za miesiac mam powtorzyc odcyzn coombsa (bo wynik bardzo slabo dodatni) i powinny znikanc te przeciwciala jesli nie mam od razu prosic zeby skierowano do kriwodastwa zeby ej sdoskladnie oznaczyli ale grozne rzeczy nie groza.
po 12 tyg mam odstawic encorton tzn pomalu zmiejszac wypisal mi jak ale wszoku ejstem ze tak szybko..
miedzy 15aa 18 tygodniem bede miec kkoniecznie zakladany peser
a teraz hitmaz sie zapytal cyz mozna wspolzyc a malina mowi zejeszcze tak bo obejrzal mi szyjke i ejst bardzo dobra wie cnie ma przeciwskazan a moje plamienia jak nie plamienia i mam je olac bow szystko wyglada ok. i teraz maz nie da mi spokoju a ja sie boje wspolzyc ja tu u was bylo na tak wczensym etapie?
no i tyle zrobil co wiedzial reszta w rekach boga..
aha odebralam wynii i powiedzial, że jest zadowolony bo organizm bardz sie "naprawil" a teraz hit ktos pytal o te cd56 co mialam 37 bodajze spadly po szczepianiach do 12 wiec jest spoko

a tak to chyba wszystko juz wam napisalam jak ciaza sie utrzyma to jestem w dobrych rekach
ps kwiatuszku jama medalik matkiboskiej nosze non stop ma dwa serduszka ztylu i czesto sie modle do niego ja nie widze wtym nic zlego. pomdle sie o ciebie