reklama
tęczowa89
Fanka BB :)
Te podrywaczka ?Foczka tworzona przez Ciebie strona to będzie dopiero motor do zachodzenia :-). Dzięki Ci za nią.
PS.Daj instruktarz masarzu Twarzy w wykonaniu męża to powiem swojemu
Zl
susana
Wy to jesteście zboczenice .Foczka tworzona przez Ciebie strona to będzie dopiero motor do zachodzenia :-). Dzięki Ci za nią.
PS.Daj instruktarz masarzu Twarzy w wykonaniu męża to powiem swojemu
Zl
A ja taka wstydliwa jestem i nie mogę tego czytać ......
Musiałam mieć gina co ma bardzo dobry sprzęt bo po ostatnim konowale to nie wiedziałam nawę ile dziecko miezyloWystarczy subskrybowac i zawsze bedzie widoczny w telefonie tak jak wszystkie watki w ktorych piszesz.
Fondie, niesamowite masz te zdjecia z usg.
Pierwszy raz w zyciu widze cos tak pieknego[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne jasne, pdezwala się specjalistka od ciepłych lodówWy to jesteście zboczenice .
A ja taka wstydliwa jestem i nie mogę tego czytać .......hehe
![]()
PS.Daj instruktarz masarzu Twarzy w wykonaniu męża to powiem swojemu![]()
Sprawdzę i dam znać. Przecież nie będę Cię narażać
dżoł
Juz pisalam ale widocznie na innych watkach [emoji6] beta 0,1. Ale ludze sie ze to za wczesnie bo 8 dpo. Chce potworzyc w piatek bo na popoludnie mam gina ale nie wiem czy tez nie bedzie za szybko. No a jak znowu bedzie 0,1 to odwoluje wizyte.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Generalnie jak powiem mojemu M. ze potrzebny mi "masaż twarzy" to on bardzo chetnie mi go zrobi, wewnętrznie![]()
Hahahha, ależ jestem ciekawa jaka częścią ciała ten masaz wykona
Ps. Doris, list wysłany!
Ostatnia edycja:
reklama
Dzol innym razem sie uda Lepiej raz a dobrze zajść niż co chwile na chwile ;-)
Paula a jak u Ciebie idziesz na USG sprawdzić czy juz coś widać??
Odkąd kiedy czytam forum na tel. Wiele mi umyka i nie zapamiętuje co u kogo się dzieje.
Pozdrawiam dziewczyny w krzakach
Destino ciągle o Tobie i teściu pamiętam i dziś się za niego pomodle. Aga sezon się kończy wiec może odetchniesz i coś się u Ciebie ruszy.
Agnieszka P jak porodowka oj jak ja bym chciała być w Twojej skórze i na Twoim miejscu. Ucaluj urszulke :-*
Paula a jak u Ciebie idziesz na USG sprawdzić czy juz coś widać??
Odkąd kiedy czytam forum na tel. Wiele mi umyka i nie zapamiętuje co u kogo się dzieje.
Pozdrawiam dziewczyny w krzakach

Agnieszka P jak porodowka oj jak ja bym chciała być w Twojej skórze i na Twoim miejscu. Ucaluj urszulke :-*
Podziel się: