reklama
Znowu para?Ja też nie mam, hmmmmm![]()
Liliaaaaa!!!! Ale cudowna wiadomość!!!
Ależ ukrywałaś długo!Ale się cieszę
Wrzucaj zdjęcie!!
Ile lat starań? To pierwsze dzidzio bedzie?![]()
Dziękuję
Na zdjęciu za dużo nie widać
Edit: ten kto wymyślił wstawianie zdjęcia na forum to gratuluję

Ostatnia edycja:
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Ja odwiozłam męża na dworzec i nie mogę zasnąć a też muszę niedługo wstać bo do pracy a w piątek do Warszawy i na szkolenie i tak motam się między stolica Łodzią i Śląskiem mam czasem dość.DziękujęW sumie to nasze starania wyszły 7 lat i 3 miesiące. Tak to moja pierwsza dzidzia
Na zdjęciu za dużo nie widać
Edit: ten kto wymyślił wstawianie zdjęcia na forum to gratulujęJak dla mnie to wyższa szkoła jazdy na byku
Lilia super zdjecie też mam problemy ze wstawieniem np avataru :-)
Bea25ta zabieg na pewno się uda tez miałam poskrecane niedrozne jajowody i lekarz dał radę to wszystko w miarę naprawić
Ide jeszcze spać jakbuda się zasnąć
Bea25ta - Twoje posty ostatnio wypisz wymaluj Fondie, za chu chu nie idzie zrozumieć o co kaman :-) :-) :-)Doris pozdrawiam. Postaram się uaktywnić po zabiegu ;-). Wiesz jak to mam nie działań nie pytam. Co łaskim nowym napisać jak ja bez badan i bez wiedzy ;-).
Dawajcie fociochy bo ciocie stesknione
Asia trzymam kciuki. Nie martw się, bedzie dobrze.
Pozdrowienia dla Was wszystkich. :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilia, jaki piękny, równiótki pęcherzyk :* Moje zawsze były płaskie...
Asiu, daj znać, jak będziesz po, czekamy
Fondie, wysłałam priv
Buziaki dla wszystkich!!!!! Ja ostatnio jestem bardzo optymistyczna, jeszcze tylko wyniki mutacji na dniach, wizyta u mojej lekarki i chyba starania
Asiu, daj znać, jak będziesz po, czekamy
Fondie, wysłałam priv
Buziaki dla wszystkich!!!!! Ja ostatnio jestem bardzo optymistyczna, jeszcze tylko wyniki mutacji na dniach, wizyta u mojej lekarki i chyba starania
reklama
Lilia gratulacje !!!
Dostino podziwiam za odwagę i życzę powodzenia ( ten chłopczyk zasługuje na szczęście ) i mam nadzieję że wasze marzenia spełnią się .
Co do Maliny to też uważam , że ściąga z ludzi kasę i to nie małą , to jest jego praca i tak siebie wycenia a my biedne żuczki co mamy zrobić ? Jak każda kobieta z takimi problemami szuka najlepszego wyjścia z tej beznadziejnej sytuacji . Jeszcze nigdy u niego nie byłam ale ciagle myśle ! Mam kilku lekarzy ; Malinowski , sacha , Pzybycień , ludwin itd . Nie wiem do którego miała bym jechać !! Straszny mętlik !! .
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i zyczę miłego dnia .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dostino podziwiam za odwagę i życzę powodzenia ( ten chłopczyk zasługuje na szczęście ) i mam nadzieję że wasze marzenia spełnią się .
Co do Maliny to też uważam , że ściąga z ludzi kasę i to nie małą , to jest jego praca i tak siebie wycenia a my biedne żuczki co mamy zrobić ? Jak każda kobieta z takimi problemami szuka najlepszego wyjścia z tej beznadziejnej sytuacji . Jeszcze nigdy u niego nie byłam ale ciagle myśle ! Mam kilku lekarzy ; Malinowski , sacha , Pzybycień , ludwin itd . Nie wiem do którego miała bym jechać !! Straszny mętlik !! .
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i zyczę miłego dnia .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: