Raczej chyba nie, bo to nie ma nic wspólnego z tym że trzeba brać heparyne. Ale wiem że są różni lekarze i nie raz uda się coś wyprosic.Na mutację pai-1 nie dostane na ryczalt?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej chyba nie, bo to nie ma nic wspólnego z tym że trzeba brać heparyne. Ale wiem że są różni lekarze i nie raz uda się coś wyprosic.Na mutację pai-1 nie dostane na ryczalt?
JA miałam homocysteine 9.6 i mi gin mowil ze dużo do starań wiec trochę masz racji. 250 za wizytę tez sporo@Marthi musisz sama podjac decyzje co do lekarza. Ja nie umiem Ci doradzic. Przede wszystkim szukaj takiego ktory ma wiedze odnosnie poronien. Wizyta kosztuje 250 zl. Mi na poczatku nie chciala dac sterydu na ANA. Teraz zmienila zdanie. 2 wizyty i jeden zabieg na razie za malo zeby wydac opinie. Moja nieufnosc wzbudzila tez tym ze mowila ze homocysteina 10 jest ok
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiu to trzymam kciuki :*Witaj Foczuś, życzę Wam zdrówka, mnie chyba też cos bierze od wczoraj. Ale zajadam się imbirem i poki co się nie rozwija infekcja
Ja nie mogę się doczekać wyników progesteronu.