reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234, tak ja już dostałam zielone światło i nawet starania zaczęłam [emoji16]
W Krakowie wszystkich kłują po dwa razy [emoji56]

@Marthi zrób test, lepiej wiedzieć zawczasu i jak najszybciej wdrożyć leczenie. Co ma być to będzie [emoji8]

Ps. Kiedy najwcześniej robiłyście betę?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234, tak ja już dostałam zielone światło i nawet starania zaczęłam [emoji16]
W Krakowie wszystkich kłują po dwa razy [emoji56]

@Marthi zrób test, lepiej wiedzieć zawczasu i jak najszybciej wdrożyć leczenie. Co ma być to będzie [emoji8]

Ps. Kiedy najwcześniej robiłyście betę?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba z 10 dni po owulacji:)

Dziewczyny a mam pytanie do Was. Czy po Encortonie któraś miała opuchnięte nogi? a dokładniej kostki? Biorę 10mg Encortonu i mam wrażenie,że mam kostki jak balony.w ogóle od kostki w dół.

Dziewczyny a mam pytanie do Was. Czy po Encortonie któraś miała opuchnięte nogi? a dokładniej kostki? Biorę 10mg Encortonu i mam wrażenie,że mam kostki jak balony.w ogóle od kostki w dół.
Burczus ja nie ale też brałam go od września wiec w jesienno zimowych miesiącach a ty w lecie. Może to przez upał?
@Marthi czekamy :)
@czarna_mala @matulkaa ale guziole :/ jak obcy z twojej podłogi @czarna_mala :)
Test 10dpo

@czarna_mala, @matulkaa nie mialam szczepien, mam tylko nadzieje, ze himalaje przyniosa dorodne dzieciaki i to jak najszybciej [emoji64][emoji64]

@bea25ta mysle ze nawet dzien przed porodem bedziesz drzala o malenstwo a przed usg jak przed matura. Ze stresu wszystkie objawy ciazy znikaja. Jestes dzielna. Moze nie krwawisz, ale swoja droge tez przeszlas [emoji8]

@Marthi rob test jak bedziesz w ciazy to wyjdzie nawet popoludniowy jak u mnie [emoji64]

@bertha ostatnio ciebie mialam na koronce. Oby wam sie juz udalo. Jak nie naturalnie to wizyta w Novum juz bliziutko. Dzidziol to dzidziol wazne by zyl, zdrowo sie rozwijal i rosl [emoji4]

@matulkaa u mnie 8 dzien po owu, 24dc. Beta dwucyfrowa [emoji110] powodzenia

@nafoczka zdrowka dla was, jeszcze dzien, a potem bedziesz masowac pupe Wikusia

@susana nie znikaj na tak dlugo martwimy sie o was. Dziekuje za odpowiedz o skurczach. Ostatnio tez zauwazylam ze jak ogrzeje brzuch poduszka to tak nie boli [emoji1]

Pamietam o wszystkich diagnozujacych, o starajacych, o mamusiach z pociechami w domkach brzuszkowych i rodzinnych. Wszystkiego dobrego i spokoju...

@burczus ja tak nie mam. Moze warto skontrolowac nerki, bo to moze byc przyczyna. A biezesz metformine? Ja mam tylko problem z zoladkiem po encortonie, ale to bylo do przewidzenia. A nery bola mnie jak cholera wiec musze zmniejszac metformine.

U nas dzis mniej krwi. Pani gin mowila zeby brac cleksan co 2 dzien to uda sie powstrzymac krwawienie. Niestety nie mam odwagi. Wzielam mniejsza dawke. Nie mam odwagi bo o mnie upominaja sie bolace zyly. Nawet zadtanawiam sie czy gdzies nie zachaczyc o hematologa. Czy oprocz Sachy jest ktos dobry w krakowie, albo w okolicach gliwic?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś - ja kiedys gdzies czytalam, ze takie objawy po encortonie moga byc...

@czarna_mala - ja robilam zawsze w dniu spodziewanej miesiaczki, ewentualnie 1 dzien po..

@Destino - dzięki kochana za wsparcie!

Ogromnie się boję, co chwilę chodzę do wc, ale cisza....
Dziewczyny, gdyby się okazało, że mamy niespodziankę będę Was błaaaaaaaaaaaaaagać i po nogach całować o ustawienie leków i porady!!!
Mam nadzieję, że to się dziś nie stanie bo chyba zemdleje, aleeee... w razie "w" będę musiała jakoś to szybko ogarnąć.

Boże... aż się spociłam na samą myśl! :angry::szok::angry::unsure:

Dziewczyny chciałam Wam podziekowac za wsparcie akcji dla Olusi. Link do: haloGORLICE.info - Dzięki Wam życie Oli (i jej mamy) będzie łatwiejsze
Bóg wynagrodzi Wam to w dzieciach!!!
Nie odniosę sie do postów, ale jeden mi wpadł w oko. Destino w Krakowie jest jeszcze dr Sydor. U niego nie bylam, ale dziewczyny sobie chwala.

Moje dzieci rosna a ja nawet nie wiem kiedyi jak tak juz urosly. Wczoraj bylam Adamem na przetykaniu kanalikow lzowych... mowie Wam horror! Jeszcze minuta a by mnie wynosili... oby sie mu tylko poprawiło po tym.
Buziaki dla Wszystkich!!!!

reklama
@czarna_mala, @matulkaa nie mialam szczepien, mam tylko nadzieje, ze himalaje przyniosa dorodne dzieciaki i to jak najszybciej [emoji64][emoji64]

@bea25ta mysle ze nawet dzien przed porodem bedziesz drzala o malenstwo a przed usg jak przed matura. Ze stresu wszystkie objawy ciazy znikaja. Jestes dzielna. Moze nie krwawisz, ale swoja droge tez przeszlas [emoji8]

@Marthi rob test jak bedziesz w ciazy to wyjdzie nawet popoludniowy jak u mnie [emoji64]

@bertha ostatnio ciebie mialam na koronce. Oby wam sie juz udalo. Jak nie naturalnie to wizyta w Novum juz bliziutko. Dzidziol to dzidziol wazne by zyl, zdrowo sie rozwijal i rosl [emoji4]

@matulkaa u mnie 8 dzien po owu, 24dc. Beta dwucyfrowa [emoji110] powodzenia

@nafoczka zdrowka dla was, jeszcze dzien, a potem bedziesz masowac pupe Wikusia

@susana nie znikaj na tak dlugo martwimy sie o was. Dziekuje za odpowiedz o skurczach. Ostatnio tez zauwazylam ze jak ogrzeje brzuch poduszka to tak nie boli [emoji1]

Pamietam o wszystkich diagnozujacych, o starajacych, o mamusiach z pociechami w domkach brzuszkowych i rodzinnych. Wszystkiego dobrego i spokoju...

@burczus ja tak nie mam. Moze warto skontrolowac nerki, bo to moze byc przyczyna. A biezesz metformine? Ja mam tylko problem z zoladkiem po encortonie, ale to bylo do przewidzenia. A nery bola mnie jak cholera wiec musze zmniejszac metformine.

U nas dzis mniej krwi. Pani gin mowila zeby brac cleksan co 2 dzien to uda sie powstrzymac krwawienie. Niestety nie mam odwagi. Wzielam mniejsza dawke. Nie mam odwagi bo o mnie upominaja sie bolace zyly. Nawet zadtanawiam sie czy gdzies nie zachaczyc o hematologa. Czy oprocz Sachy jest ktos dobry w krakowie, albo w okolicach gliwic?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciociu tak 1 dzień :D a pupcie to mama ciągle masuje, piesci i całuje :D
Trzymaj się dzielnie skarbie :*

Do góry