reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 brawo [emoji1] to wlasciwy czas by obwiescic calemu swiatu swoja radosc. Moj mial 225 g. Ale dlugi. Wypadl w idealny czas w ktorym jestem. Jutro 19 t.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@ovli22 dzoanny hahaha [emoji23]chyba kawa z rana i jajeczka na twardo bardzo smakowaly[emoji1]

@roxie123 nosz zobacz ,ale wczesniej zachodzilas na pstrykniecie palca i tracilas dzieciatka to teraz jak czekasz juz tak dlugo na pewno sie uda ,a Twoje jajeczka byle jakiego pleminiora nie chca wpuscic,ma byc najlepszy i tyle[emoji5]czasem lepiej jeden cykl wiecej zaczekac[emoji4]
Szukam pozytywow w tej sytuacji ale moze nie bardzo mi wychodzi.
Wiesz co yyy napij sie lepiej wina dzis to jutro na bank Cie zaleje[emoji23]
Poza tym pamietaj ,ze na dniach dwa brzuszki sie zwalniaja wiec ...trzeba miec dobre nastawienie,dzidzi chce miec usmiechnieta Mamusie[emoji8]

@Destino bo moja jest gruba i przezarta hahaha [emoji12][emoji12][emoji12]ile Twoj skarbus wazyl?ja mam dzis z usg 18t0d
Ja tez jestem dumna ,za to moja Mama do dzis nikomu w rodzinie nie powiedziala i w koncu ja opieprzyalam,kiedy mam sie cieszyc jak nie teraz?
Poza tym nie zakladam z gory ,ze cos sie wydarzy.
I dzis zaczelam 5 miesiac[emoji5]

@kas90 ma sie gust no nie[emoji39]?
Asia-Kasia ,a Joanna -Anna [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I bardzo dobrze zrobiłaś!!!

Funia i Destino!! Cieszcie się, radujcie i chwalcie całemu światu!! Nie dajcie sobie odebrać tej radości!! [emoji175] [emoji175]

reklama
Cześć! Jestem tu nowa. Podjęłam krok i się tu zarejestrowałam bo tak jak większość nie mam z kim podzielić się problemem.. Zresztą jestem załamana wynikami badań( w dodatku badanie kir mi nic nie mówi a Internet wymownie milczy..)
Aktualnie czekam jeszcze na wynik kariotypu (dłuuuugo czekam) i idę z nimi do dr Przybycienia.. Jednak zanim do niego pójdę to chciałabym abyście jako doświadczone koleżanki choć trochę mnie uspokoiły bo za chwilę stracę zmysły..
To tak w skrócie..
Staramy się już 6lat..(nigdy nie byłam w ciąży). Za nami nieudane in vitro (psychicznie ledwo się podniosłam). A były świetne rokowania na ciążę..
Ostatnio zrobiłam dodatkowe badania, które wyglądają następująco:
Allo-mlr przeciwciała blokujące obecne 21%
Wynik cytotoksyczny:
Kontrola pozytywna 100% komórek martwych
Kontrola negatywna: 2% k. Martwych
Surowica badana: 1% k. Martwych
Norma od 0-10% k. Badanych

Genotyp KIR Bx

ANA3 dodatnie

bardzo proszę o pomoc...

@Destino to moze nie pojadl przed wizyta[emoji1]
A tak na marginesie te pomiary na pewno nie sa dokladne.
Bo on mierzy wszystko i z tego to wychodzi.
A na dlugosc to nie wiem bo nie mowil,ale ostatnio miala juz 10cm bez nozek ,no i wtedy mi wyszlo jeszcze 4 dni wiecej niz mam,ale tego juz nie licze.
Moze bedzie duza bo moj M jest wysoki ma 190 cm prawie i tez obzarty brzuszek a ja mam 168 cm wiec tez najnizsza nie jestem[emoji4]

Dzięki @magda1208. Mi tak tłumaczyli że przyjmą mnie w nd i wypisza we wtorek. Pamiętasz czy trzeba być rano do tego przyjecia?
W środę mam szczepienia to bym została ten hotel z p
PRL to na Matki Polki? Kiedyś spałam w Lodzi w super hotelu i tanio nie wiem czy nie ten Focus właśnie
@marshia jak masz cykle ok 32 dni to ja bym podglądala 15 dnia bo 2 faza rzadko trwa powyżej 14 dni raczej pierwsza jest dłuższa
Ale to Ci się chyba z lekarzem nie pokrywa..

@Beciiia-87 witaj. Haplotyp kir masz prawdlowy. Mlr troche niski. Powinien byc w granicy 40%. Aczkolwiek sa dziewczyny co z nizszym zaszly w ciaze i donosily. Prawdopodobnie dr P zaleci szczepienia limfocytami meza by podniesc mlr. Do reszty sie nie odniose bo nie znam sie

@Funia90 maly rosnie to najwazniejsze. Nie martwi mnie to zbytnio, tym bardziej ze teraz dzieci beda rozne wielkoscia. W 2 trymestrze juz nie mierza dlugosci tylko podaja wage.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć! Jestem tu nowa. Podjęłam krok i się tu zarejestrowałam bo tak jak większość nie mam z kim podzielić się problemem.. Zresztą jestem załamana wynikami badań( w dodatku badanie kir mi nic nie mówi a Internet wymownie milczy..)
Aktualnie czekam jeszcze na wynik kariotypu (dłuuuugo czekam) i idę z nimi do dr Przybycienia.. Jednak zanim do niego pójdę to chciałabym abyście jako doświadczone koleżanki choć trochę mnie uspokoiły bo za chwilę stracę zmysły..
To tak w skrócie..
Staramy się już 6lat..(nigdy nie byłam w ciąży). Za nami nieudane in vitro (psychicznie ledwo się podniosłam). A były świetne rokowania na ciążę..
Ostatnio zrobiłam dodatkowe badania, które wyglądają następująco:
Allo-mlr przeciwciała blokujące obecne 21%
Wynik cytotoksyczny:
Kontrola pozytywna 100% komórek martwych
Kontrola negatywna: 2% k. Martwych
Surowica badana: 1% k. Martwych
Norma od 0-10% k. Badanych

Genotyp KIR Bx

ANA3 dodatnie

bardzo proszę o pomoc...

Witaj, ja odpowiem na tyle, na ile się znam. Allo mlr jest dość niskie, powinno być min. 40%, ale jednak nie wynosi 0, co jest dobre. Ja mam mlr 5,5% i się nie szczepiłam, brałam steryd i się udało.
test cytotoksyczny wyszedł Ci dobrze.
Na kirach się nie znam, ale z ana będzie problem.

@agatush racja[emoji8][emoji8][emoji8]jak nie teraz to kiedy?jak wszystko bedzie nas bolec?

@Beciiia-87 witaj[emoji4]ja niestety nie mam az takiej wiedzy wiec nie pomoge.

@marshia akcja bobofrut dobre ,najpierw musi byc bobof.ut[emoji3]

@Destino dokaladnie,ile ludzie ,tyle wymiarow i wag[emoji4]
Ja najwyzej nie wyrobie na jedzenie dla grubasa[emoji23]

Beciiia znajac dr P, nie zleci Ci szczepień przy takim poziomie allo mlr. Jesli est wiecej niz 0 nic z nim nie robi. Ana 3 masz dodatnie ale w ktorym mianie?
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.
Kiedys byl temat jak dziecko powinno spac. A wiec tak. Oliwia spala mi na bokach, przez co ma "zdeformowane" panweki biodrowe. Adasia juz ukladalam na plecach ale znowu upodobal sobie jedna strone i ma troszke splaszczona glowke.
Jeszcze coś mialam napisac, ale skleroza nie boli.
Buziaki!!!

reklama
@Destino , @kas90 dziękuję za odpowiedź bo już się bałam, że jest totalnie beznadziejnie
Dzięki za to światełko w tunelu
Nie wiem czy też tak macie ale Google podaje wiele różnych informacji i momentami to ja już nie wiem co jest prawdą a co nie.. I jak się do tego odnieść...

Do góry