Porzeczka1234
Fanka BB :)
@magda1208 @bea25ta to co Magda napisała cały Malina wszystko się zgadza nie przerywać nie pytać i najlepiej tylko słuchać takie teksty co Magda pisała to słyszałam co chwilę " ja jestem lekarzem" " może zamienimy się miejscami" i kopanie kostki przez męża bo nieustawałam z ilością pytań ale po mnie spływało to jak po kaczce bo ja lubię i chcę wiedzieć oczywiście w sposób kulturalny żeby go nie obrażać bo mimo małych konfliktów cenię go bardzo jako lekarza. Także norma albo ktoś ma takie podejście, że mimo wszystko pyta i macha ręką na te małe mankamenty profesorka albo mota się i siedzi później ze swoimi myślami każdy musi sam ocenić.
Magda dobrze zrobiłaś nie na darmo powiedzenie " kto pyta nie błądzi"
No Panie musiały mieć niezłą minę jak powiedziałaś, że szukasz znajomej haha a masz tylko dane osobowe ale w sumie najważniejsze.
Już po usg mała waży 1260 gram lekarz powiedział że jest w dolnej granicy ale jest dobrze może dziś wyjdę bedzie dzwonil do Maliny co ze mną robić. Odetchłam nie wiem jak reszta pomiarów bo lekarz poleciał do kobiety która 29 tydzień krwawienie później będę rozmawiać
Jesteśmy z księżniczką budyniową wdzięczne za wszystkie modlitwy nieśmiale prosimy o jeszcze sciskamy was bardzo mocno
Magda dobrze zrobiłaś nie na darmo powiedzenie " kto pyta nie błądzi"
No Panie musiały mieć niezłą minę jak powiedziałaś, że szukasz znajomej haha a masz tylko dane osobowe ale w sumie najważniejsze.
Już po usg mała waży 1260 gram lekarz powiedział że jest w dolnej granicy ale jest dobrze może dziś wyjdę bedzie dzwonil do Maliny co ze mną robić. Odetchłam nie wiem jak reszta pomiarów bo lekarz poleciał do kobiety która 29 tydzień krwawienie później będę rozmawiać
Jesteśmy z księżniczką budyniową wdzięczne za wszystkie modlitwy nieśmiale prosimy o jeszcze sciskamy was bardzo mocno