reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 @bea25ta to co Magda napisała cały Malina wszystko się zgadza nie przerywać nie pytać i najlepiej tylko słuchać takie teksty co Magda pisała to słyszałam co chwilę " ja jestem lekarzem" " może zamienimy się miejscami" i kopanie kostki przez męża bo nieustawałam z ilością pytań ale po mnie spływało to jak po kaczce bo ja lubię i chcę wiedzieć oczywiście w sposób kulturalny żeby go nie obrażać bo mimo małych konfliktów cenię go bardzo jako lekarza. Także norma albo ktoś ma takie podejście, że mimo wszystko pyta i macha ręką na te małe mankamenty profesorka albo mota się i siedzi później ze swoimi myślami każdy musi sam ocenić.
Magda dobrze zrobiłaś nie na darmo powiedzenie " kto pyta nie błądzi"

No Panie musiały mieć niezłą minę jak powiedziałaś, że szukasz znajomej haha a masz tylko dane osobowe ale w sumie najważniejsze.

Już po usg mała waży 1260 gram lekarz powiedział że jest w dolnej granicy ale jest dobrze może dziś wyjdę bedzie dzwonil do Maliny co ze mną robić. Odetchłam nie wiem jak reszta pomiarów bo lekarz poleciał do kobiety która 29 tydzień krwawienie później będę rozmawiać

Jesteśmy z księżniczką budyniową wdzięczne za wszystkie modlitwy nieśmiale prosimy o jeszcze sciskamy was bardzo mocno

reklama
@susana, ale masz śliczną Zuzieńkę!!!!! Ja się właśnie obawiam cc, szczególnie ze wzgledu na laktację :( Jeśli znajdziesz kiedyś czas mogłabyś mi napisać, w której dobie po cc zaczęłaś ją przystawiać, kiedy pojawiły się jakiekolwiek krople mleka i czy w szpitalu ją jakoś dokarmiali, czy jednak Twoje mleko wystarczyło? Nie bałaś się, że będzie po prostu głodna czy niedożywiona? Nie przyzwyczaiła się zbytnio do butli wieczornej?
Droga @kas90 :) Przestań się niepotrzebnie nakręcać:) Perfekcjonistko Ty:)
Ja swóją córkę urodziłam przez CC (miało być naturalnie-nie wyszło). Karmienie mi nie szło, mleka było mało,nie umiałam przystawiać,Mała nie umiała ciągnąć z moich sutków(bo nie miałam takich jakby antenek tylko wklęsłe). Bardzo się tym przejmowałam,że najpierw CC,potem niemoc karmienia. Aż w końcu powiedziałam..aaaaa w du.ie,najważniejsze,że mała z nami jest,lekarze wiedzieli co robili,i najważniejsze,że ma być najedzona! Walczyłam o pokarm dwa tygodnie,ale się poddałam. Moje dziecko ma 8 lat. Nic jej nie jest przez to,że była karmiona "sztucznie". Obok mamy sąsiadkę, która się urodziła naturalnie,była karmiona cycem przez rok. Dziewczyny tak samo chorowały,tak samo się rozwijają. Nie ma żadnej różnicy! Kurcze...wiadomo,że mleko matki jest najlepsze.Ale nie ma co się nakręcać,bo jeśli Ci się nie uda(a wierzę oczywiście,że będziesz miała cyce mlekiem płynące), to łatwo wpaść w depresję poporodową. Naprawdę nie dręcz się.

@Porzeczka1234 ❤❤❤

Droga @kas90 :) Przestań się niepotrzebnie nakręcać:) Perfekcjonistko Ty:)
Ja swóją córkę urodziłam przez CC (miało być naturalnie-nie wyszło). Karmienie mi nie szło, mleka było mało,nie umiałam przystawiać,Mała nie umiała ciągnąć z moich sutków(bo nie miałam takich jakby antenek tylko wklęsłe). Bardzo się tym przejmowałam,że najpierw CC,potem niemoc karmienia. Aż w końcu powiedziałam..aaaaa w du.ie,najważniejsze,że mała z nami jest,lekarze wiedzieli co robili,i najważniejsze,że ma być najedzona! Walczyłam o pokarm dwa tygodnie,ale się poddałam. Moje dziecko ma 8 lat. Nic jej nie jest przez to,że była karmiona "sztucznie". Obok mamy sąsiadkę, która się urodziła naturalnie,była karmiona cycem przez rok. Dziewczyny tak samo chorowały,tak samo się rozwijają. Nie ma żadnej różnicy! Kurcze...wiadomo,że mleko matki jest najlepsze.Ale nie ma co się nakręcać,bo jeśli Ci się nie uda(a wierzę oczywiście,że będziesz miała cyce mlekiem płynące), to łatwo wpaść w depresję poporodową. Naprawdę nie dręcz się.

@Porzeczka1234 ❤❤❤

Ale mnie wyczułaś :D
Wiesz po prostu chciałabym się przygotować, żeby potem sobie czegoś nie zarzucać. Ale tak jak piszesz nie mamy na wszystko wpływu niestety.

@kas90 teraz jest stres ale zobaczysz instynkt sam Ci powie co jak trzeba , wszystko będzie dobrze :* niczego nie przewidzisz teraz , wyjdzie w trakcie :) zobaczysz będziesz cudowną mamusią i Twój dzidziuś będzie szczęśliwy :)
@Porzeczka1234 malutka nadrobi :) będzie pączusiem :* napisz kiedy wyjdziesz do domciu :)

@kas90 a teraz zaczyna się krejzol wagowy ile twoja mała ważyła ostatnio? Bo ja mam dziś 1260 gram i równo z usg 29 tydzień jesli chodzi o centyle winna mieć 1200 a do końca tego tygodnia winna 1370 także musi przytyć 110 gram damy radę bede teraz najbardziej wypasiony mamą na forum i najgrubszą

Pytanie z innej beczki , czy któraś z Was mieszka gdzieś w okolicy KŁODAWA , KOŁO ? jeśli tak piszcie na priv potrzebuję przysługi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry