reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia supcio :* no z tymi testami to tak jest ... ja nie wiem też czy będę robić , czy od razu pójdę na bete ... tylko ,że u mnie wypadnie na weekend a lab zamknięte więc pewnie i tak zrobię

@Porzeczka1234 Kochana będzie dobrze nie stresuje się jeszcze troszeczkę i będziesz tulić księżniczkę.
@marshia Nie mogło być inaczej . Super
@dżoł Kochana musi być dobrze wierzę w to.
@Destino Spokój pochodzi od Boga . Wierzę głęboko, że wszystko co nas spotyka ma jakiś głębszy sens i przesłanie. Nie którzy muszą mieć trudniej niż pozostali aby jeszcze bardziej docenić to co otrzymali. Wierzę, że dotrwasz do końca ze szczęśliwym happenedem.
@anetkruczek Dziękuje za mile słowa.
@roxie123 Teraz twoja kolej.

78,62 :) uffffff. 12 pełen dzień po owulacji (w porywach 13- bo była późnym wieczorem)
Postaram sue więcej nie panikować.
A testy są do dupy!!!!!!! Bo skoro przy 78 pokazuje ledwo co, a niby od 25 ma pokazywać to ja się więcej na nie nie pisze ;)
No i teraz to powinnam przyjechać i nakopać Ci do duuu...y;p Bardzo się cieszę i oby do przodu:)

@marshia [emoji8][emoji8] super,gratuluje [emoji16]

@roxie123 @nafoczka pozazdroscila coreczek Dziewczynkom i nas tera z trzyma w niepewnosci [emoji16]

@Destino jestes juz tak daleko i musisz wierzyc ze jest i bedzie dobrze [emoji8][emoji8] choc wiem ze czasami jest ciezko. Tule Cie Kochanie [emoji8]

Kwiatuszek kciuki [emoji110][emoji110]

Dziewczynki w przyszly poniedzialek 18.09 w lidlu bedzie odziez ciazowa i na maluszki.

@marshia [emoji8][emoji8] super,gratuluje [emoji16]

@roxie123 @nafoczka pozazdroscila coreczek Dziewczynkom i nas tera z trzyma w niepewnosci [emoji16]

@Destino jestes juz tak daleko i musisz wierzyc ze jest i bedzie dobrze [emoji8][emoji8] choc wiem ze czasami jest ciezko. Tule Cie Kochanie [emoji8]

Kwiatuszek kciuki [emoji110][emoji110]

Dziewczynki w przyszly poniedzialek 18.09 w lidlu bedzie odziez ciazowa i na maluszki.
Ale to dziś jest 18-09 :)

reklama
Do góry