reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dupka biorę 2x1 ale napisałam już do lekarza . Jeszcze tsh standardowo wywaliło od razu z niecałe 2 na 3.16 [emoji22] chce mi się wyć...
Fakt ostatni cykl 36dni a ow w18dniu ale mi się ta beta wydaje takie nic i ze Bedzie biochemiczna i poleci z okresem [emoji22] nawet nie chciałam się na forum chwalić bo ta moja radość to wiecie eh ... taki spokój miałam w sobie do teraz

A i Wy mialyscie zawsze większe bety nie jednocyfrowe :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@dżoł mhhh abyś się tylko wyrobiła z tymi badaniami u siebie. Ja bym zrobiła tak że pojechałam 02 października i pobrała ew. krew i Paśnik tak robił jak moja koleżanka się u niego leczyła, ze sprawdzal pisał meilem co i jak i na szczepienia dopiero jechali wtedy badania sobie odbierali. To nie to badanie ale zapytaj Paśnika

@kas90 @bea25ta @nafoczka jakie mleko kupić dla małej jakby coś w cycach nie zagrało?
Moja siostra kupuje Nan optipro+ 1 i mi go poleca jakby co. Ja na razie nie kupujr, bo 1) w szpitalu nie dadzą ci twojej mieszanki 2) wszędzie to mozna kupic a nie jest tanie.
Nie mam jeszcze calej wyprawki do szpitala i w sumie nawet nie licze ile do tej pory wydalam :D

@roxie123, co ja czytam:* musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Nie skreslaj kropeczki tylko w nią wierz!!! Bo ci nakopiemy! Na ten moment bierz leki. Zapytaj najwyzej lekarza czy zwiekszyc dupka i tyle. Wszystko jest przeciez ok.:*:*

Laseczki, usmialam sie z waszych postów:D
Ja od rana zaszyta w kuchni, bo szykuję jutro mojemu mężusiowi impreze urodzinową na 14 osob :) caly wielki gar bograczu juz nagotowałam, szykuje salatki, a wieczorem jeszcze tort. Reszta jutro :)

@marshia Ty miałaś nawet dużo większy w tych dniach chyba ...

W sumie wolę się nie nastawiac aż tak bardzo . Pójdę w poniedziałek zobaczyć czy cos ruszy będę się modlić tyle mi zostało

Moja siostra kupuje Nan optipro+ 1 i mi go poleca jakby co. Ja na razie nie kupujr, bo 1) w szpitalu nie dadzą ci twojej mieszanki 2) wszędzie to mozna kupic a nie jest tanie.
Nie mam jeszcze calej wyprawki do szpitala i w sumie nawet nie licze ile do tej pory wydalam :D

@roxie123, co ja czytam:* musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Nie skreslaj kropeczki tylko w nią wierz!!! Bo ci nakopiemy! Na ten moment bierz leki. Zapytaj najwyzej lekarza czy zwiekszyc dupka i tyle. Wszystko jest przeciez ok.:*:*

Laseczki, usmialam sie z waszych postów:D
Ja od rana zaszyta w kuchni, bo szykuję jutro mojemu mężusiowi impreze urodzinową na 14 osob :) caly wielki gar bograczu juz nagotowałam, szykuje salatki, a wieczorem jeszcze tort. Reszta jutro :)
Proponuję na zamknięty wrzucić fotki potraw;) sałatek, tortu... z chęcią będziemy się ślinić do monitora :D ;D
@roxie123 pomodlę się z Tobą:) i za Ciebie:) i Twojego kropka:*

Możecie mi nakopac [emoji14] przyda się [emoji4]
Pierwszy cień cienia wyszedł 7dpo wczoraj bobo test ciut ciemniej i dziś ciemniej. Ale jak to możliwe że testy są 25tki a wynik ani 10 ?

A może będę brała 2x2 dupki i juz

Dupka biorę 2x1 ale napisałam już do lekarza . Jeszcze tsh standardowo wywaliło od razu z niecałe 2 na 3.16 [emoji22] chce mi się wyć...
Fakt ostatni cykl 36dni a ow w18dniu ale mi się ta beta wydaje takie nic i ze Bedzie biochemiczna i poleci z okresem [emoji22] nawet nie chciałam się na forum chwalić bo ta moja radość to wiecie eh ... taki spokój miałam w sobie do teraz

A i Wy mialyscie zawsze większe bety nie jednocyfrowe :(

Hej!!! Głowa do góry!!! Beta swiadczy o ciąży!!! My miałyśmy wyniki dwucyfrowe ale już po terminie spodziewanej miesiączki!!! A u Ciebie do niej jeszcze kilka dni :-* Kochana!!! Teraz to bierz leki, odpoczywaj i powtórz bhcg :-* ja i tak ściskam kciuki i wiem że będzie dobrze!!!

Roxie ja zaczęłam od 4 w 9 dpo. W 10 dpo było 14. To tez niewiele jak porównywałam z dziewczynami. Tez się boję, ze w 13 było 78, a one były jyz w większości ponad 100.
Ale pomimo obaw, JA NAIWNIE WIERZĘ W BOBOFRUTA MOJEGO :) Nie odpuściłam ani na chwile myśli, ze będzie Ok :) Strach strachem, ale nie można przekreślić tego co Iuz jest.
Zbadaj w pon i będziesz wiedziec jaki jest przyrost :) to ważniejsze niż wartość

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam dziewczyny ♡♡♡ no nic muszę mieć nadzieję...ale wiecie nie cierpię cyferek ...

reklama
Do góry