reklama
Funia90
Fanka BB :)
@anetkruczek zadzwonie tam na pewno,tylko podejrzewam ,ze przez telefon nic mi nie powiedza ,a terminy pewnie beda odlegle[emoji29]
@Destino nie wiem czemu mi sie tak dzieje:/
Niby staam sie nie denerwowac ale jedank.
Wiesz lekarz mi tlumaczyl ,ze jak mam heparyne to jestem zabezpieczona ale jakos wolalbym wiecej tych cyferek miec.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Destino nie wiem czemu mi sie tak dzieje:/
Niby staam sie nie denerwowac ale jedank.
Wiesz lekarz mi tlumaczyl ,ze jak mam heparyne to jestem zabezpieczona ale jakos wolalbym wiecej tych cyferek miec.
Funia90
@anetkruczek dziekuje[emoji4]
@Destino do niego sa bardzo dlugie terminy.
Kiedys chcialam sie umowic to wpisuja tylko na liste rezerwowa:/
@Destino do niego sa bardzo dlugie terminy.
Kiedys chcialam sie umowic to wpisuja tylko na liste rezerwowa:/
@Funia90 ja sie kiedys tak martwilam progesteronem. W koncu odpuscilam bo bym zeswirowala. Przez wzglad na ciebie zbadalam aptt. Ale milewicz nie zareagowal. On uwaza ze strata pieniedzy na to badanie. Jak sie bardzo boisz, to wez jutro heparyne wczesniej i zrob to anty xa. I nie boj sie przesuniecia godziny, nic sie nie stanie. Mnie sie nawet kiedys zdarzylo zapomniec o zastrzyku. Moja gin mowi ze heparyna dziala dluzej niz 24h, ona to widzi na cesarkach jak dziewczyny sikaja krwia.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
@Funia90 nie wiem co doradzić dobrze by było chociaż jakoś skonsultować ten wynik może z hematologiem albo ginekologiem jakimś konkretnym wiem, że heparyna niby rozrzedza ale dobrze by było mieć wynik 29-30 dla spokoju duszy. Mozesz zrobic to antyxa ale czy masz kogoś kto ci to zinterpretuje?
@kas90 dokarmiają małą?
@kas90 dokarmiają małą?
marzycielka81
bobasek1990
Powiedzcie mi co oznacza podwyższone Ft4 bo przeciwciała zawsze w ciąży mam ok 200 a teraz ft4 też szaleje nie znam się na tym
Porzeczka1234
@marzycielka81 kup np sok jakiś malinowy truskawkowy czy jaki syn lubi i dodaj pokrzywa na prawdę działa.
Moja ginka mówi , że heparyna do 20 godzin acard uwaga do 7 dni jak się dlugo bierze czytaj kilka miesięcy
@bobasek1990 nie znam się na tym za bardzo
Moja ginka mówi , że heparyna do 20 godzin acard uwaga do 7 dni jak się dlugo bierze czytaj kilka miesięcy
@bobasek1990 nie znam się na tym za bardzo
reklama
@marzycielka81 mysle ze cukier moze byc.
A z ta wiara to wiesz jak to jest tonacy brzytwy sie chwyta.
@bobasek mialam 2 endokrynologow i zaden po ustabilizowaniu tsh nie kazal robic ft 4, poniewaz zmiana wyniku tsh zmienia wartosci ft 3 i ft4 oraz ich stosunek. W ciazy skupiali sie na tsh by utrzymywalo sie w granicy 1. Tylko ja mam niedoczynnosc tarczycy.
A z ta wiara to wiesz jak to jest tonacy brzytwy sie chwyta.
@bobasek mialam 2 endokrynologow i zaden po ustabilizowaniu tsh nie kazal robic ft 4, poniewaz zmiana wyniku tsh zmienia wartosci ft 3 i ft4 oraz ich stosunek. W ciazy skupiali sie na tsh by utrzymywalo sie w granicy 1. Tylko ja mam niedoczynnosc tarczycy.
Podziel się: