reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczynki :)

Prace w domku się powoli kończą i mam więcej męża w końcu :) wczoraj oglądaliśmy film super był bardzo taki hm w temacie , że tak powiem...
Popijam sobie kawkę , piję taką słabiutką raz dziennie tylko :) w ciąży zawsze odstawiam bo mi nie smakuje :)
Dzwoniłam do poradni genetycznej z tym skierowaniem na kariotypy ...zapisali nas na 12.czerwiec 2018 :O lol...myślałam że z 3 miesiące trzeba czekać a nie 7 ... do czerwca mam nadzieje być w zdrowej ciąży :p :) ale na wizytę i tak pójdę a co tam należy się nie :p
Jutro święto ... kupiłam śliczny bukiecik naszym Aniołkom .
Zaraz zabieram się robić sałatkę i karpatkę będę piec na szybko żeby coś było na ząb :)
Czekam sobie na listonosza , bo ma przynieść to zamówione zdjęcie do salonu ,nie mam jeszcze ramy , ale pochwalę się na prywatnym jak przyjdzie :) uwielbiam fotografie w wielkich rozmiarach :))
Jak zwykle rozpisałyście się intensywnie hehe , lektura codzienna jest :D

@Porzeczka1234 wczoraj jak Cię nie odzywalaś , to myślałam , że pewnie na porodówce jesteś :) dziękuję za info o acardzie myślisz żeby brać razem ? jakie jest Twoje zdanie ? :)
@Beciiia-87 kochana mi też nie wychodziły te owulacyjne a jak wyszło to nie w owulację haha bo sprawdzałam z monitoringiem xd
@agatush czekam na więcej zdjęć Michasi :** przesyłam buziaki :) :*
@kas90 WITAJCIE W DOMU :*** cieszcie się sobą :) :*
@Marthi mam nadzieję , że święta będą dla nas radosne w tym roku ;*
@Ilis91 &&& za cykl :) :*
@Funia90 :**

Dziewczyny przykro mi z powodu Waszych bliskich :< pamiętajcie jednak , że czuwają nad Wami i pomagają w trudnościach :**

reklama
@bobasek1990 Kciuki za bete . Wiem,że będzie dobrze.
@nafoczka Zdrówka dla was .[/QUOTE]
Aaaaaaaa !!!! Babki niby za niedługo ma być owulka a paski jakieś blade... Normalnie masakra już mi siuskow brakuje .. Normalnie przerabialam pięć teściorow i lipa jakaś.. :( boję się że ten cykl będzie bezowulacyjny.
Teraz znowu ovarin biorę.. Zobaczymy.. Ale po inofemie to owulke miałam piękna...
Ja też nie umialam posługiwać się paskami i nie pokrywały mi się z wykresem i jakoś jemu wierzyłam bardziej
@bobasek1990 beta super
@Maciejka78 prosimy o meldunek
@roxie123 gdzie będziesz robić genetyczne?
@marshia zdrowia dla mamy i siły dla Ciebie
@bea25ta swirusko, zobaczysz zaprosze cie na przejażdżkę tym autem :D
@Porzeczka1234 nie stresuj się ktg mnie właściwie ono uspokajalo :)
@agatush popieram z ta dieta. Mam koleżankę co nie może glutenu i ona na każdą imprezę chodzi ze swoim jedzeniem.
O właśnie @kas90 dobrze @burczuś pisze.. zapisuj w książeczce każde ważniejsze informacje typu kiedy Asia sie usmiechnie, gaworzy, usiądzie, zje coś innego niż mleczko, kiedy wyrośnie i wypadnie jej ząb. Przy drugim dziecku to się przydaje ;)
@burczuś wiem o czym piszesz i @zosiak tez.. mialam 16 lat gdy u taty stwierdzono glejaka i od razu wydano wyrok, żył 10 miesięcy i na końcu też gdy się dowiedziałam o śmierci wiedziałam że dla niego ale i dla nas tak będzie lepiej ;( zaś wielka niesprawiedliwoscia było gdy mojemu "drugiemu tacie"= wujkowi pijak recydywusta odebrał życie i wlokl go 200m autem. To niesprawiedliwość bo na choroby nie mamy większego wpływu...
A propo chorób, dochodzimy do siebie.

Dziękuję wam z całego ♡

Witajcie dziewczynki :)

Prace w domku się powoli kończą i mam więcej męża w końcu :) wczoraj oglądaliśmy film super był bardzo taki hm w temacie , że tak powiem...
Popijam sobie kawkę , piję taką słabiutką raz dziennie tylko :) w ciąży zawsze odstawiam bo mi nie smakuje :)
Dzwoniłam do poradni genetycznej z tym skierowaniem na kariotypy ...zapisali nas na 12.czerwiec 2018 :O lol...myślałam że z 3 miesiące trzeba czekać a nie 7 ... do czerwca mam nadzieje być w zdrowej ciąży :p :) ale na wizytę i tak pójdę a co tam należy się nie :p
Jutro święto ... kupiłam śliczny bukiecik naszym Aniołkom .
Zaraz zabieram się robić sałatkę i karpatkę będę piec na szybko żeby coś było na ząb :)
Czekam sobie na listonosza , bo ma przynieść to zamówione zdjęcie do salonu ,nie mam jeszcze ramy , ale pochwalę się na prywatnym jak przyjdzie :) uwielbiam fotografie w wielkich rozmiarach :))
Jak zwykle rozpisałyście się intensywnie hehe , lektura codzienna jest :D

@Porzeczka1234 wczoraj jak Cię nie odzywalaś , to myślałam , że pewnie na porodówce jesteś :) dziękuję za info o acardzie myślisz żeby brać razem ? jakie jest Twoje zdanie ? :)
@Beciiia-87 kochana mi też nie wychodziły te owulacyjne a jak wyszło to nie w owulację haha bo sprawdzałam z monitoringiem xd
@agatush czekam na więcej zdjęć Michasi :** przesyłam buziaki :) :*
@kas90 WITAJCIE W DOMU :*** cieszcie się sobą :) :*
@Marthi mam nadzieję , że święta będą dla nas radosne w tym roku ;*
@Ilis91 &&& za cykl :) :*
@Funia90 :**

Dziewczyny przykro mi z powodu Waszych bliskich :< pamiętajcie jednak , że czuwają nad Wami i pomagają w trudnościach :**
Spróbuj podzwonić po różnych poradniach. Można znaleźć szybszy termin:) My byliśmy w Genosie w Łodzi. Polecam.

@roxie123 @nafoczka dzięki! Uspokajacie mnie :) pewnie jak wrócę do domu to i tak zrobię tesciora ale tak żeby zobaczyć co i jak. Ja tydzień temu miałam usg (w środę) i pęcherzyk miał 10mm licząc 2mm na dzień to powinnam być już prawie przy owulce hmmm..
Zobaczymy jak wrócę z pracy co i jak. W każdym bądź razie wieczór mam pracowity :D:D co się naskaczę to moje :D :p

@roxie123 chciałbym na porodówkę chociaż wolę takie zaplanowane wyjście haha. Ja powiem tak ja jakbym kiedyś byłam jeszcze w ciąży to będę brała wieczorem wszystko. Malina mówił jeszcze , że nie niszczy tak żołądka jak się bierze wieczorem moja dr to samo może coś w tym jest podpytaj też tego swojego może jakieś wnioski z tego wyciągniemy. No super masz termin można paść.

@nafoczka jak zdrowie? Wiesz niby ktg też mnie uspakajało ale jak ostatnio kazał przyjechać za 2 godziny bo coś mu się nie podobało to już się boje

@Destino @bertha co tam u Was? Odezwijcie się ?

Ojciec pojechał ba wioskę i dzwoni @burczuś wiesz gdzie je pierogi z kaszą i kapusta takich nie jadłam :p i mówi że ciotka oprócz oczywiście zwierząt domowych ma uwaga 7 kotów haha i jednego pieska którego ojciec chce porwać bo pokochali się od pierwszego wejrzenia do tego stopnia że piesek by w pościeli białej chciał spać haha

@Beciiia-87 pisałam Ci że dziś pozytyw albo jutro a skoki też lubię :p:D

@burczuś kurczę tylko mi daleko wszędzie tutaj mam 50km a później Kraków :/

Wiecie może gdzie pytać w Krakowie ? jakiś tel ?

@Porzeczka1234 zapytam :) ale jak można brać razem to nawet lepiej :) a Ty na dniach już będziesz mieć dzidzi w ramionach :)

Hejka, witam się z kanapy, leniuchuje i objadam się okrutnie... dzisiaj 5dpt, jeszcze nie powinnam testować ale jak to ja, już to robię ;) biel niestety i już mnie wkurza ta biel :) niech już będzie cień...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 - podziel się proszę, jaki film oglądaliście :) jestem bardzo ciekawa!
O matko, jakie długie terminy na kariotypy :O My czekaliśmy 3-4 tyg. i dla mnie to była wieczność... masakra, może poszukaj, gdzie indziej?
Oby moje święta takie były, jak piszesz... <3
@nafoczka - oj, to też miałaś okropne przeżycia :(
@Beciiia-87 - ahahahahah, SKACZ KOCHANA ILE WLEZIE!!! :D:D:D
@bertha - daj Wam jeszcze troszkę czasu, niecierpliwcu jeden ;p ;*** będzie dobrze!

reklama
@bertha mam nadzieję , ze w końcu zobaczysz 2 kreski :)
@Marthi " Inconceivable " z Nicolas Cage , ciekawy taki właśnie o bezpłodności jajeczkach surogatce zazdrości etc

Ostatnio w niedzielę jak X lat nie oglądałam na dobre i na złe tak jakoś obejrzałam , jak zwykle trafiłam na odcinek o problemach z płodnością ... małżenstwo starało się 15 lat o dziecko i nic , mąż trafił do szpitala z jakiegos tam powodu i akurat w odwiedziny przyszła żona i kochanka , okazało się ,że ta kochanka jest z nim w 9 miesiącu ciązy...później ta żona z tą kochanką wsiadły do tej samej windy i doktorka też , widna się zacięła tamta zaczeła rodzić , żona oczywiście psychicznie nie mogła znieść , że na jej oczach rodzi się dziecko jej męża z inną kobietą ... no ale na końcu powiedziała mężowi , ze ma zdrową córkę i ma się nią cieszyć i wg . Takie to dla mnie było trochę hm... ja rozumiem ,że faceci mają swoje granice , ale kobieta więcej przechodzi wszystkiego i ja bym już nie była z takim facetem powiedzialabym mu żeby sobie miał rodzine z tamtą kobietą... nie dałabym rady psychicznie ze swiadomością że mój mąż zrobił sobie dziecko z inną w czasie kiedy obydwoje staraliśmy się o nasze itd. strasznie trudny temat eh ...

Ostatnia edycja:
Do góry