reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@zosiak mam cudnego synka i choć trochę skomplikowane to moje macierzyństwo to zrobiłabym to raz jeszcze. Oczywiście mam obawę czy kolejne dziecko nie będzie miało tego samego, wada mojego dziecka nie do końca jest poznana. I tu też rodzi się konflikt etyczny, bo czy powinnam mieć jeszcze dzieci? Prawda?

reklama
@kas90 zapytam nie ma problemu tylko jak ktoś przyjdzie. A mi nogi spuchły przez całą ciążę nic a teraz jak banany ale mówią, że tak może być mala dostała cyca i odbiła i spi na klacie cholera może coś tam jest. Kochana sama muszę ta pokrzywe zacząć pić. Może jutro do domku pójdziemy oby.

@nafoczka a jak nie będzie dobrze to będzie podwójne biju w dupkę

@agatush kochana dziękuję za rady i proszę o więcej agatush mi podpowiada na priv jak poradzić sobie z kp

@Destino ale wiesz sama że taka prawda jest ja tez myślę zawsze 1,3 wiem że troje ale ona taka realna teraz jest zobaczysz jak to jest jeszcze trochę. Kochana twój mąż jest w podobnym wieku co mój bo tatuś oszalał na jej punkcie po prostu jak mówił dziś mamie o niej to mowila że piękna , że ja tak kocha codziennie za nią dziękuję a ja wyłam. Jesli chodzi o cc kochana dziś na prawdę dobrze się czuję zero przeciwbólowych najgorsze wstawanie ale to dlateego że takie łóżka.

@anetkruczek nasza mała jest grzeczna narazie je śpi ,kupka , siku kapiel i od nowa

Jezu jak tu gorąco. Pozdrawiamy

Ok co do mnie najpierw nauczcie się czytać ze zrozumieniem a później się wypowiadajcie ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak mam cudnego synka i choć trochę skomplikowane to moje macierzyństwo to zrobiłabym to raz jeszcze. Oczywiście mam obawę czy kolejne dziecko nie będzie miało tego samego, wada mojego dziecka nie do końca jest poznana. I tu też rodzi się konflikt etyczny, bo czy powinnam mieć jeszcze dzieci? Prawda?
Tym tokiem myślenia wszystkie kobiety po 33 roku życia powinny zapomnieć o macierzyństwie bo ryzyko wystąpienia wad rozwojowych znacznie wzrasta.
Ja tu dylematu etycznego nie widzę. Nie myśl nawet tak .
Wszystkie dzieci są kochane [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie, jak mogłam się np ja starać jak miałam 20 lat jeśli poznałam M jak miałam 28 lat i czekałam 5 lat aż on dojrzeje do małżeństwa i założenia rodziny.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana ale nikt nie czyta ze zrozumieniem... Ciągle każdy mi pisze ze jestem młoda...a czy to moja wina ? Wiem że tutaj pewnie najmłodsza jestem i dlatego widzę jak ciągle co ty wiesz młoda jesteś... to w końcu napisałam że to nie jest moja wina ani wasza ze życie układa nam taki los ... Ale oczywiście każdy zrozumiał jak chcial

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wizyta w środę ale jutro u maliny. Podbrzusze i plecy troszkę bolą myślicie że to może być przez rosnący pęcherzyk kilka dni było ok a teraz znowu nie jest to mocny ból poprostu czuje taki nacisk
@roxie123 wiem że nie chciałaś nikogo urazić bo też przeszlas poronienia jak my wszystkie ja mam 27 lat ale wcale nie cieszy mnie wiek bo mogę 10lat starać się o ciążę zdrową i się nie uda a co do in vitro jeśli miałabym mieć cud tą metodą nie czekałabym ani chwili i tez modlę się dużo chodzę do kościoła ale jeśli leczymy się na różne choroby różnymi metodami to dla czego mamy nie zaznać szczęścia dzięki zapłodnienia in vitro i masz nam tutaj nie znikać z forum @roxie123 bo musimy się wspierać

Dziewczynki, a dajcie se już spokój :) ja jestem fajna babka i mój mąż fajny, że aż żal żeby nas nie klonowali ;) a powiem to co zawsze mówię we wszelakich kłótniach, że racja jest jak doopa - każdy ma swoją ;)

Któraś tu pytała o dr Chrostowskiego, @mickey* chyba. Więc ja jestem u niego. Czy jestem zadowolona? Hmm...i tak i nie. Specjalista dobry, nie wierzy w immunologię, a co mi w nim przeszkadza to bariera. Ja lubię lekarzy pozytywnych, z podejściem do pacjenta, a w nim trochę mało empatii, jest służbistą, ale z drugiej strony myślę sobie, że przecież nie idę do niego na kawę tylko z jakimś konkretnym przypadkiem. Tu u siebie na miejscu mam moją ukochaną Ginkę i w Łodzi doc. Paśnika pozytywnego człowieka, który przyjmuje pacjentów w koszulce E.T. czy Strusia Pędziwiatra [emoji23]

Byłam przewietrzyć głowę na spacerku z piesami, bo takie piękne słonko że aż żal siedzieć w domu :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
zal a ja w pracy:p ale koncze o 16;) nudy w robocie jak nie wiem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry