reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 mam prośbę.. potrzebuję informacji..
jak oceniasz swój śluz.. znaczy ten tego.. jak wygląda w tak wczesnych etapach? :D
:D :D :D (tak mnie naszło.. :D)
Albo reszta dziewczyn? może macie jakieś spostrzeżenia w tym temacie? :p

@Maciejka78 ta tarczyca skacze jak sama chce , doradź się lekarza najlepiej :* ja już sama sobie dawkuje lek :p
@bobasek1990 bijące serduszko ;* cieszę się bardzo...sama nigdy tego nie doświadczyłam , ale wyobrażam sobie ten moment :)
@Porzeczka1234 Zosieńka jest cudna :** zdrówka Wam :)
@marshia odrzuć na bok na razie to amh , bo widzisz da się :) pamiętaj jedno mocne jajeczko + jeden plemnior , tego się 3maj będzie dobrze ;* masz dobrych lekarzy poprowadzą Cię do celu
@agatush śliczna Michasia , fotki do albumu jak znalazł :**
@ovli22 to jest wyższa szkoła jazdy u mnie :p TSH cały czas superowe a ciąża i puffff w górę :/
@bertha kochana wszystko co opisałaś to dla mnie jest niepojęte i nie do ogarnięcia , po prostu wszystkie nazwy itd. nie wiem co oznaczają nie rozumiem...wierzę jednak , że znajdzie się sposób , metoda , cokolwiek co pomoże Ci zostać mamą ... od zawsze życzę Ci jak najlepiej ;* jesteś młodą kobietą jeszcze będziesz nam tutaj pisać jak Ci tam Franio czy Kasia ściany wysmarowali flamastrami , jestem tego pewna !
@nafoczka powiem tak , rób to czego pragniesz reszta sama się ułoży ...po prostu nie dumaj :**
@iveo kurcze , przykro mi wiem , że teraz jest Ci ciężko kiedy się sypie na głowę , ale masz dobrego lekarza poprowadzi Cię , zobaczysz 2 kreseczki szybciej niż myślisz :* a jak tam mały siłacz lepiej z oczkami ?
@edloteh Ty to jestes kompendium wiedzy , tak czytam czytam nic z tego nie wiem , ale coś więcej rozumiem kiedy tak tłumaczysz :)) nie znikaj bo dziewczyny Cię uwielbiają :)
@Beciiia-87 u mnie było różnie zazwyczaj coraz więcej śluzu było dopiero po pozytywnym teście :)
A tak wgl to u mnie organizm oszalał :errr: gdybym nie wiedziała , że jestem po @ , to bym pomyślała , że mnie zalewa haha dziś 11dc , niby czytałam ze po tym całym clo wysusza się coś tam i nie ma śluzu tyle a ja jak zwykle odmieniec topie się jak nigdy do tej pory xD sama nie wiem czy to plus czy minus haha ciekawe ile gadów wyhodowałam :confused: :D

@Maciejka78 ta tarczyca skacze jak sama chce , doradź się lekarza najlepiej :* ja już sama sobie dawkuje lek :p
@bobasek1990 bijące serduszko ;* cieszę się bardzo...sama nigdy tego nie doświadczyłam , ale wyobrażam sobie ten moment :)
@Porzeczka1234 Zosieńka jest cudna :** zdrówka Wam :)
@marshia odrzuć na bok na razie to amh , bo widzisz da się :) pamiętaj jedno mocne jajeczko + jeden plemnior , tego się 3maj będzie dobrze ;* masz dobrych lekarzy poprowadzą Cię do celu
@agatush śliczna Michasia , fotki do albumu jak znalazł :**
@ovli22 to jest wyższa szkoła jazdy u mnie :p TSH cały czas superowe a ciąża i puffff w górę :/
@bertha kochana wszystko co opisałaś to dla mnie jest niepojęte i nie do ogarnięcia , po prostu wszystkie nazwy itd. nie wiem co oznaczają nie rozumiem...wierzę jednak , że znajdzie się sposób , metoda , cokolwiek co pomoże Ci zostać mamą ... od zawsze życzę Ci jak najlepiej ;* jesteś młodą kobietą jeszcze będziesz nam tutaj pisać jak Ci tam Franio czy Kasia ściany wysmarowali flamastrami , jestem tego pewna !
@nafoczka powiem tak , rób to czego pragniesz reszta sama się ułoży ...po prostu nie dumaj :**
@iveo kurcze , przykro mi wiem , że teraz jest Ci ciężko kiedy się sypie na głowę , ale masz dobrego lekarza poprowadzi Cię , zobaczysz 2 kreseczki szybciej niż myślisz :* a jak tam mały siłacz lepiej z oczkami ?
@edloteh Ty to jestem kompendium wiedzy , tak czytam czytam nic z tego nie wiem , ale coś więcej rozumiem kiedy tak tłumaczysz :)) nie znikaj :)
@Beciiia-87 u mnie było różnie zazwyczaj coraz więcej śluzu było dopiero po pozytywnym teście :)
A tak wgl to u mnie organizm oszalał :errr: gdybym nie wiedziała , że jestem po @ , to bym pomyślała , że mnie zalewa haha dziś 11dc , niby czytałam ze po tym całym clo wysusza się coś tam i nie ma śluzu tyle a ja jak zwykle odmieniec topie się jak nigdy do tej pory xD sama nie wiem czy to plus czy minus haha ciekawe ile gadów wyhodowałam :confused: :D

a gęsty/?rzadki? biały, bezbarwny?
Nawet gdzieś czytałam, że może być mieniący się? szok!
ciekawa jestem ile w tym prawdy..
@bea25ta bo zazwyczaj rzadko się na śluz też zwraca uwagę :D

Ogólnie dziewczyny po tym accofilu mam straszne biegunki.. :/

@bertha Kochana będę cię wspierać w modlitwie bo wiedzy nie posiadam aby doradzić .
@edloteh Kochana zaglądaj częściej jesteś skarbnicą wiedzy .
@Funia90 Cieszę się ,że u ciebie wszystko dobrze.
@bobasek1990 Super wieści teraz będzie tylko lepiej.
@Maciejka78 Udanej wizyty.
@iveo Wierzę głęboko , że wspólnie z doktorem znajdziecie wyjście z sytuacji. To bardzo mądry człowiek pomógł już niejednej parze.
@dżoł Cieszę się z udanej wizyty.
@Beciiia-87 Kciuki za cykl.
@marzycielka81 Pozdrawiam kochana.

Ostatnia edycja:
@iveo , przykro mi,że wyniki się pogorszyły :( ważne,żeby doktor wiedział co robić i dalej Cię poprowadził ku lepszym wynikom!
@bobasek1990 , cudowna wiadomość! Chciałabym tego doświadczyć za jakieś dwa tygodnie,może troszkę dłużej :) masz fotkę?
@Maciejka78 , kciuki za jutrzejszą wizytę!
Ja dziś jestem totalnym nieogarem, do pracy pomalowałam jedno oko :D i odkryłam to pod koniec dnia. Patrzę przy 10wizycie w kibelku co ja tak dziwnie wyglądam,a tu jedne rzęsy bez tuszu,czyli jakby ich prawie nie było :D
@nafoczka , też spotykam ludzi,którzy osiągają wszystko co sobie założą itd.nie rozumiem jak to możliwe, ale może dlatego ,że zawsze byłam dzieckiem spod ciemnej gwiazdy :p
@Funia90 , pokazuj kokon, baldachim..:)
@Destino , mam nadzieję,że plamienia się uspokoją...
Czy któraś z Was dostała zalecenia,żeby w ciąży kontynuować preparaty z mio inozytolem? Nie wiem co robić. Przyjaciółka po 3 poronieniach brała do 16tc jakoś dwie saszetki miovarianu dziennie,teraz jedną. Jerzakowa odstawia w ciąży. Przybycień mówił ostatnio ,że mogę brać.
Mam ale pokierujcie mnie jak wstawić

reklama
Do góry