reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jeszcze takie pytanie. Czy encortonu nie powinno się z czymś łączyć w jedzeniu? Kiedyś czytałam, że nabiał nie bardzo a czy grejfruta można? Teraz mnie olśniło, że Paśnik jak bralam equoral zabronił jeść grejfruta. Wiecie coś na ten temat?

@llis91 mowisz jedno oko pomalowane mialas haha[emoji23]czekamy na wyniki ale i tak wiadomo przysrost najwazniejszy[emoji4]

@nafoczka jak tak bedziesz po ciuchutku marzyc to pewnie emocje kiedys Was poniosa no ale coz to bedzie nic innego jak owoc milosci[emoji5]
Obsikana klape to ja mam czasem przez M haha

@roxie123 dzis sie okaze ile „gadow” wychodowalas hehe[emoji4]

@bobasek1990 piekne dzidzi[emoji7]

@Porzeczka1234 ja zawszs marzylam z M o 3 dziwciaczkow,zobaczymy jak bedzie[emoji4]caluje[emoji8]

@magda1208 musi byc dobrze[emoji5]

@Kwiatuszekk23 czyli druga corcia?[emoji4]

@Maciejka78 moj M tylko na prenatalne chodzi ze mna[emoji4]

Pokazuje Wam moj kokonik[emoji5]
1510220047-51e5f400d01d8780-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Maciejka78 trzymam mocne kciuki za wizytę &&&&&& a nawet za dwie bo chyba do endo też idziesz :D więc niech Cię dobrze uspokoi :D
@Ilis91 kciuki &&& <3

@Funia90 no cudoooooowny ten kokon <3 to pewnie całe łóżeczko będzie boskie :D
@magda1208 kciuki za betę <3 oby Twoje marzenie rosło z wielką siłą <3

@Kwiatuszekk23 Ty wiesz kochana <3

@marshia ja to wszystko wiem normalnie czuję Waszą obecność :)
Nie no chyba jednak głowa to u mnie do przebadania :D

A i jeszcze co na przeziębienie (któraś chorowitka pytała chyba Ilis to z naturalnej apteczki na gardło płukanie woda z solą albo z wodą utlenioną do tego na katar sól z morza martwego do psiukania i ja od wczoraj sok z cebuli na cukrze i miodzie bo kaszel mam i zarywa mnie ból podbrzusza to chyba wiązadła tak se to tłumaczę.

Dzieczynki to co myślicie, ze mogę wcinać grejfruty? nie miałyście wytycznych przy encortonie co do żarełka?

reklama
@Ilis91 ja na becie za bardzo się nie znam ale wydaje mi się, ze przyrost ma znaczenie. Więc bym powtórzyła i wtedy wyrokowała.
Tsh u mnie przed ciążą 0,56 jakoś tak było (choć zawsze bliżej 1 było) potem skoczyło do około 2 na początku ciąży i myślałam, ze luz a tu wczoraj pisałam na forum aktualnie spadło prawie do zera.
Więc skonsultuj myślę z endo i ja bym co dwa tyg. tsh sprawdzała bo jak Dziewczyny wczoraj pisały moze skakać w ciąży.

Do góry