marshia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staram się cieszyć z małych kroczków ,ale jak wiesz sam przyrost nie wystarczy musi wszystko zadziałać.Wierze w cud.
@Ilis91 piekna beta, przykra sytuacja z kolezanka ale jeszcze jest nadzieja :* mój gin mowi ze pęcherzyk przy 1500 jest
@Kwiatuszekk23 super
@iveo aaa teraz rozumiem
@Maciejka78 kciuki za wizyte
@magda1208 super beta :*
@Funia90 piekny kokonw sam raz dla mojego Tobusia
@Destino sliczne mebelki
A u mnie jak zwykle pod gorke, bylam u gina, mam polipa, musze go usunac przed 2 szczepieniem aby moc sie od razu starac, we wtorek anestezjolog, we srode gin w celu ustalenia daty drugiej histero. Powiedzial ze tym razem nigdzie mnie nie skieruje i chce to sam zrobic.
Jedyny plus to taki , ze powiedzial że ze swoich zyskow rezygnuje i musze zaplacic tylko za znieczulenie, wiec 1200 zl w kieszeni. Oczywiscie zrobil wymaz, teraz sie tylko modle oby nie wyszla znowu candida bo wszystko sie posypie
wyniki z dzisiaj (przy euthyrox 50)
tsh: 1,29
ft3 5,41
ft4 20,57
@llis91 piękna beta, bardzo ładny progesteron (o ile w jednostkach ng). Teraz najważniejsze będą przyrosty a potem usg. TSH nie jest tragiczne, ale warto udać się do lekarza. Ciąża teraz spowoduje wzrost tego hormonu. Mocno kciukam &&
@Maciejka78 dziewczyny dobrze piszą z tym grejpfrutem i lekami. W sensie, żeby nie łączyć.
@bertha oni czasem się nie zgadzają [emoji23] Jakby wyniki nasienia byłby super to można zrobić IUI, ale moim zdaniem u ciebie trzeba się wziąć za immuno najpierw. Co do kliniki, ja tam swojej nogi już nie postawie, chyba że podjadę na podglądanie endometrium [emoji41]
@Maciejka78 za piękne widoki. I zabieraj swojego m, niech chłop ma coś z tej ciąży [emoji7][emoji7][emoji7]
@magda1208 no to piękny przyrost. Już możesz umawiać się na usg [emoji5]
@dżoł żeby nie było już pod górkę && A podejście doktorka fajne.
Cała przyjemność po mojej stronie . Jestem umówiona na poniedziałek już się boję.@magda1208 warto pójść wcześniej, sprawdzić umiejscowienie przęcherzyka (albo dwóch [emoji87]) a potem spokojnie na serduszkową się umówić. Mocno kibicuje && i dzięki za miłe słowa [emoji15]
Już mi ustalił na 18 grudnia ale 20listopada będę na drugim doszczepianiu i bym chciała zrobić usg czy wszystko ok bo dobrze widać u nich mają dobry sprzęt@Ilis91 trzymam kciuki kochana jest dobrze beta super powtórz i nie betuj już
@Maciejka78 ja robiłam tak wchodzilam sama i mówiłam lekarzowi że jak będzie wszystko dobrze żeby poprosiła męża mówiąc " prosze wejść wszystko dobrze" i takim to sposobem mógł popatrzeć. Kochana ja jadłam tony grejfrutow skad info ze nie wolno nigdy o tym nie słyszałam kciukiże za wizyte
@magda1208 kciuki za betę
@burczuś no dla takich słów pewnie warto walczyć
@Funia90 kokon piekny to może daj pieskowi trochę poleżećściskam Cię
@marshia ❤
@Kwiatuszekk23 super gratulacje córeczki
@nafoczka opiszę historię jak teściowa pojedzie ale kiedy to będzie nie wiem ale pamiętam o tym
@kas90 wiem położna mi powiedziała byla we wtorek sory, że nie napisałam tylko w nocy na boczki ją kładę w dzień jak sobie życzy śpi
@bobasek1990 pewnie że możesz tam zrobić który masz tydzień ?on ci powie o prenatalnych i o tescie papa ja go robiłam w pierwszym trymestrze ale oczywiście nie namawiam
@Destino bedzie dobrze trzymam kciuki za wizytę na pewno Cię uspokoi
Dziewczyny ktore myślą o dedektorze ruchu i monitorze oddechu polecam ja jestem bardzo zadowolona i spokojna warto wydać te pieniądz
Ktoś jeszcze o coś pytał ale nie pamiętam kto ??
Pozdrawiam wszystkie serdecznie