Hej kochane,
Oj ciężko jest mi nadrobić zaległości po prawie tygodniu nieobecności...
@burczuś - ja już wracam "do żywych", ale ciężko nadrabia się tyle stron co naklikałyście przez tydzień :O Wczoraj 30 stron dałam radę, a i tak dalej w lesie jestem...
@bea25ta - już tak bvlisko jesteś do końcóweczki <3 buziaki dla Ciebie!
@bertha - czasem zmiany w życiu są potrzebne, ja też nad nimi myślę, ale wstrzymuje mnie stale myśl o staraniach. Może warto odetchnąć, poznać nowych ludzi, zawiąć się na nowe obowiązki i działać za jakiś czas? Powodzenia w każdym bądź razie! ;* Każda decyzja musi być zgodna z Twoim sumieniem, więc jak nie zrobisz, tak będzie dobrze, pamiętaj <3
@magda1208 - a jak długie masz cykle? jestem przekonana, że będzie dobrze. Ciężko czasem uwierzyć, ale trzeba! ;*
@roxie123 - pregnylu nigdy nie brałam, więc nie umiem doradzić, ale życzę by w tym cyklu się udało! ;* Myślę, że po 14 dniach można testować.
@bobasek1990 - mi też zawsze mówili, że najprędzej jak będzie 6 tc iść na usg. Wcześniej nie ma sensu.
@magda1208 - beta piękna! ;*
@Beciiia-87 - przykro mi, że w tym cyklu się nie udało

ale może nic straconego?! może to za wcześnie? to zawsze wiadomość, która zbija z nóg... ale pozbierasz się i za pare dni na nowo zaczniecie staranka, jak się teraz nie uda ;* jestem pewna!
@mała79 - a siedzę w krzakach trochę

haha, zdrówka dla mężusia!
@Ilis91 - na pewno się uda! ;*
@matulkaa - to udane zakupy!

Wózek super
@Funia90 -ten balonik mnie przeraża (na sama mysl), ale znajoma stosowala i byla baardzo zadowolona!!!