reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 a nie szkoda Ci czasu do czerwca? Ja płaciłam za kariotypy 380x2, czyli niecałe 8 stow. I tak z miesiąc czeka się na wynik. Czasem nawet dłużej. Może w nich jest problem. A jak nie to chyba jednak sam żelazny nie jest dla Ciebie i trzeba poszukać głębiej w immunologii.
Bo samo zachodzenie to dla Ciebie pestka, ale już w pierwszych godzinach Twój organizm mówi STOP :(.

reklama
Nie wiem co będzie na razie...moze zrobię sobie przerwę odpocząć od tego na chwilę

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny narazie jeszcze nic nie jest przesadzone prosze o pozytywne myslenie kurcze jest beta 6 wiec jest ciaza i tego sie trzymamy wlacz sobie @roxie123 jakis maraton seriali i Ci szybciej czas zleci. Ja za godzinke ide do pracy udalo mi sie jedno okno umyc jupi jeszcze tylko 10 :/// kula w leb

U mnie ok fasolka ma 2.5cm to odpowiada 9tyd3dni pani doktor powiedziała żeby się cieszyć z tych mdłości i spróbować jeść lody a za tabletkami nie jest więc muszę jakoś przeżyć te parę tygodni
@roxie123 marshia dobrze mówi może nie czekaj na te kariotypy to ponad pół roku a wiem że Ci zależy może to nic nie zmieni jak się okaże coś nie tak albo in vitro z badaniem zarodków ale narazie trzeba wierzyć że w środę przyrost będzie o 300% bardzo Ci tego życzę

@roxie123 a może dowiedz się jakie terminy są na kariotypy w Kielcach, tak niezobowiązująco ;) i będziesz kilka miesięcy do przodu [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@smerfik88 przed ciaza odstawilam bromergon. Mialam cos kolo 33, gdzie dolna granica chyba 26 byla. Skoro masz w gornej granicy, to warto ja kontrolowac, bo mi powoli zaczela ronoc. No i owulacji przez to nie mialam. Mialam tez wyzsze lh w stosunku do fsh choc obydwa wyniki byly w granicach normy. A letrox to lek na tarczyce jak eutyrox.
Smerfik, a beta i przyrost lekarze kaza zrobic.

@roxi123 jak przyrost bedzie bedzie spadkowy to sie bedziesz martwic. Moze zacznie rosnac. Narazie nie mysl co dalej. Poczekaj do srody. Moze sie uda. Badz dzielna i spokojna. Mowisz, ze potrafisz, wiec badz.

@bobasek1990 duza fasolka. Wiekszosc lekarzy nie jest za tabletkami. Czasem trzeba.

@olaa90 po 2 stratach juz mozna robic kariotypy na nfz

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino na razie staram się nie myśleć...co ma byc to będzie prawda i nie ma już co panikowac będę mieć wynik wtedy będą emocje na razie nie chce skreślac do końca tego co się zaczęło

No i mówiłam że raczej powtórka będzie z wrzesnia...

beta- 6.9
Tsh- 1.89 także super jak na razie
Progesteron - 10,5 jakiś niski...

Ech...

Roxie... A ja nie przestaje wierzyć w Twoją kropeczke.... Idź za dwa dni na bhcg. Może owulacji naprawdę była później i to dopiero samiuski początek. Niunia Glowa do góry!!!!

reklama
@agatush Mam taką nadzieję...tutaj dzień dwa różnicy wiele zmienia jednak a mi się wydawało a mogło być inaczej .
Nadzieja umiera ostatnia zawsze to bede powtarzać...

Do góry