reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia kochana ja już pisałam kilkukrotnie, że według Maliny czynnik martwiczy jest ważny i może powodować obumarcie na każdym etapie ciąży ale wiem , że pixi.nova Paśnik powiedział, że to nie ważny wynik chodź na zdrowy rozum jak cos jest kilku krotnie przekroczone to coś musi to znaczyć po co są normy

@kas90 pospałaś pobzykałaś szczęściara haha

@Kwiatuszekk23 dobrze , że masz siostrę która chce Ci pomóc będzie dobrze odpoczywaj kochana

@Funia90 zaraz zobaczę

Do reszty się nie odniosę idę do mojego płaczka buziaki

reklama
@zosiak antykoagulant i reszte zespolu antyfosfolipidowego to najlepiej do 6 tyg od poronienia.teraz nie wiem czy wynik bedsie wiarygdony.
Tak mi sie wydaje z ta heparyna,ze jak ponizej to na 100% musisz brac a jak tak jak ma @olaa90 no to nie wiem czy bym brala no bo moze jest jakies ryzyko krwotoku ale jak wiadomo lekarzami nie jestesmy[emoji4]

@Kwiatuszekk23 dobra mysl z wyprowadzka,na pewno dacie rade[emoji5]

@matulkaa mnie te uklucia glukometrem bolaly:/ wspolczuje ale na pewno dacie rade.
Twoj brzusio tez piekny[emoji8]

Niestety u mnie nieciekawie.
U tesciowej potwierdzil sie guz mozgu.
Jestesmy zalamani,mam nadzieje,ze bedziemy walczyc i sie uda.
Teraz martwie sie o tescia,Maz wlansie do niego pojechal ,jest zalamany[emoji17]
I jeszcze moj brat ma podejrzenie choroby szpiku,co sie dzieje,to wszytsko tak nagle[emoji27]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha W moim mleczku nie bylo lyzeczki. Pewnie wazne zeby w ogole brac moze cos da :D:p
Tez slyszalam ze to nie jest dobre w smaku. Czesto przewija sie, ze bierzecie tez inne suplementy jak np. Maca czy masz jakis sprawdzony link do sklepu gdzie kupujesz to sproszkowane? Widze na necie tego ogrom :o Jeszcze chce kupic sobie koenzym i moze wit e. Czy cos jeszcze polecacie dziewczyny?
@Kwiatuszekk23 Lez i pachnij. Super, ze masz wsparcie siostry! Trzymamy kciuki na pewno wszystko skonczy sie dobrze!
Ja Mace kupilam jak akurat zobaczylam sklep eko przed oczami i tam zakupilam.

Kwiatuszek, trzymam mocno kciuki oby bylo dobrze!!!
Funia, jej, ile nieszczesc.. :(

@Funia90 przykro z powodu diagnozy tesciowej. Trzeba walczyc, trzeba probowac.
A brat...oby to tylko podejrzenie bylo i rozeszlo sie po kosciach. Sciskam was mocno

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 kurcze wspolczuje Ci teraz gdy juz jestes na kocowce takoe wiesci:( no widzisz gapa ze mnie w tamim razie tylko skontroluje ta homocysteine.

Zobaczylam te wyniki aptt mam 27 sek
czas potrombinowy 12 sek
wskaznik inr 0,92
i co myslicie o tych wynikach?

@bertha W moim mleczku nie bylo lyzeczki. Pewnie wazne zeby w ogole brac moze cos da :D:p
Tez slyszalam ze to nie jest dobre w smaku. Czesto przewija sie, ze bierzecie tez inne suplementy jak np. Maca czy masz jakis sprawdzony link do sklepu gdzie kupujesz to sproszkowane? Widze na necie tego ogrom :o Jeszcze chce kupic sobie koenzym i moze wit e. Czy cos jeszcze polecacie dziewczyny?
@Kwiatuszekk23 Lez i pachnij. Super, ze masz wsparcie siostry! Trzymamy kciuki na pewno wszystko skonczy sie dobrze!
Kochana jesli u ciebie jest problem z nk (???) to ponoc koenzym jest niewskazany.
W ogole dziewczyny jesli chcecie to wejdzcie sobie na strone fertinea.pl i tam jest m.in. preparat ferti formula oil, dziewczyny przy ivf stosuja czesto, przy naturalsach tez wskazane;)

@burczuś zeby odstawic dupka musisz mieć pewność. Czyli 12-13 dpo najlepiej zrobić betę. Wczesniej nie odstawiaj, nawet jak sikaniec będzie biały.
Gdzies chyba przegapiłam art od @Liluli, ale zaraz nadrobię.

Ja odebrakAm CBA - wg wskaźników wszystko nie tak.... :) Zaczynam mieć wywalone.....żeby nie nazwać tego dosadniej: wyje... ne. Il10 jako ochrona zarodka kuleje na amen. Il2 jako cytokiny zapalna wywalona w kosmos....
@edloteh @Maciejka78 @Porzeczka1234 @magda1208 jakies zdanie? Z @bertha juz wstępnie ogarniamy po naszemu :)

Zobacz załącznik 831623

@marshia widze, ze wiekszosc z nas ma cytokiny powalone. Podam Ci ponizej moje wyniki poza norma tak dla porownania i dobrych mysli bo mi przeciez z tymi wynikami udalo sie poki co dotrwac do 13 tc
A u mnie byla interleukina 10 poziom 929, interleukina 2 poziom 63. Takze nie poddajemy sie bo jak widzisz szanse sa ;)

Funia bardzo smutne wiesci u Ciebie.

@bertha a u kogo sie leczysz. Ja teraz juz tylko o in vitro mysle.

@pixi.nova widzialam:-)l[ chcialam isc do szefa ale on nie ma godzin przyjec a ja mtsle o in vitro.

Kwiatuszek kciuki.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Kwiatuszekk23 :( Trzymam kciuki. Tak daleko jesteście, musi być dobrze. Świetnie, ze masz siostrę, która pomoże.
@Funia90 jak dobrze rozumuem teraz co czujesz :( :( :( Poczytaj o radioterapii protonowej. W przypadku guzów głowy jest to częściowo refundowane (koszt całości ok. 35 koła) albo nanoknife (ekstrapolacja elektryczna). Nie wiem jeszcze, która metoda lepsza, ale są drogi :) To najważniejsze.
Moja mama dziś już chodzi. Z chodzikiem i niedużo ale chodzi :) Powiedzisla, ze przecież się nie podda i musi walczyć. Powiedziałam jej, ze ją podziwiam i jestem z niej taaaaaaaka dumna ♥️

Ostatnia edycja:
Do góry