reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mickey ale ty miałaś która drożnośc bo juz zglupialam? Ważne ze drożne a dodatkowo troszkę przeplukane :)

@marshia @roxie123 ja też mam Wikusia po stymulacja lametta :) po prostu zaufalam lekarzowi. Nie miałam do niej przekonania. Bardziej do ovitrelle na rzeczywiście poprawę jakości cialka żółtego i bardziej tu bym się skupiła (nawet jeśli owu jest sama)
foczuś miałam badanie drożności SIS, przez taki cewnik podawany płyn wieloelektrolitowy
@roxie123 ja koenzym kupowałam z doppel herz Q10 forte 50 mg, z dostępnych to jedna z najwyższych dawek

reklama
@mickey* czy to ten ? 746x1016_dh_koenzym_forte_4_2016_zoom.jpeg
Bo jeszcze taki znalazłam tyle ze ten drugie tyle kosztuje 160585094988827b359fdf329572.jpg

Załączniki

• 746x1016_dh_koenzym_forte_4_2016_zoom.jpeg
    746x1016_dh_koenzym_forte_4_2016_zoom.jpeg
    33,3 KB · Wyświetleń: 88
  • 160585094988827b359fdf329572.jpg
    160585094988827b359fdf329572.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 72
@roxie123 tak ten z doppel herz, pierwsze opakowanie ze zdj, u mnie helicobacter w żaden sposób się nie objawiał
@pixi.nova a Ty słonko na jakim jesteś teraz etapie? jeszcze jakieś badania? bo coś pamięć mnie zawodzi:baffled::baffled::baffled:

@smerfik88 ja bardzo bardzo chcialam zajsc w ciaze a jednoczesnie cholernie sie balam, ze znow poronie. Ale ja zawsze myslalam, ze to normalne bo przeciez po stratach z takim bagazem to jak mialybysmy sie czuc.

Ja dzis wyszlam ze szpitala. Rozwarcie szyjki niewielkie w srodkowym odcinku. Za 2 tyg. mam sprawdzic jak sytuacja wyglada. Ide w czwartek do ginki mojej to zobaczymy co mi powie. Niestety musze lezakowac dzis wybralam sie do apteki ugotowalam obiad i ogarnelam po ogolnosci chate i mnie delikatnie podkuwa podbrzusze a w szpitalu nic mnie nie kulo. Boje sie jak cholera dlatego juz leze i dzis to tylko na siku i prysznic tylko wstane.
@bertha ja tez walcze o pierwsze dzieciatko

@smerfik88 widzisz ja się tak bardzo teraz boje wpadki < co nigdy jej nie miałam > , że gumek nazamawiałam :/ bo nie chce zajść bez planu i leków , i ze słabymi jajkami...to normalne , że się boisz ... jednak jak jesteś obstawiona i jak masz zielone światło spróbuj wrzucic na luz ;*
@Maciejka78 kurcze Ty lez i nigdzie nie chodź , ani nie naciągaj się ze sprzątaniem leżeć to leżeć , bo wiesz żeby sobie nie zaszkodzić ;* dobrze , że wyszłas już

Czy , któras z Was piła inofolic ??? to lepsze jak ovarin ? czy to samo

Dziękuję dziewczyny za rady. To pierwszy cykl odpuszczę stymulację, a potem pomyślę. Może od razupójdę wtedy na żywioł z IUI, żeby dostać accofil.
@roxie123 ja biorę Swansona. Ale najlepszy jest ten drugi z Teojego zdjęcia, w wersji Ubichinol. Najlepiej się przyswaja, bo jest właśnie w tej formie aktywnej.
IMG_4415.jpg

Załączniki

• IMG_4415.jpg
    IMG_4415.jpg
    102,2 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry