reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@olaa90 widzę że koleżanka też ma coś nie halo, tak jak ty i ja...
@Funia90 sądząc po tym że napisałaś, a nie ma zdjęcia, to wnioskuję że Asia dalej uparcie siedzi w brzuszku :p
Dziewczyny, ponowie swoje pytanko odnośnie halotypów. Jakie geny powinny być obecne a jakie nie? Nie pamiętam w którym to badaniu ale pamiętam że @roxie123 je tu robiła, tylko ona nie chce się ze mną tą wiedzą jakoś podzielić :p taki lobuz z niej :p

@iveo w Krakowie doszczepiają w ciąży raz. Sacha zaleca by było to najpóźniej do 10 tygodnia. Ja pojechałam na przełomie 6 i 7 tygodnia, jak tylko pokazało się serduszko.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 ja bym wolała bez leków.... Spróbuję póki co dietą, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Pokaż te wyniki na wizycie i daj znać co ci lekarz powiedział na nie, bo masz podobna sytuację do mnie

@olaa90 , metformina to subtancja i ona jest w takich lekach jak metformax, glucophage (ten biorę ja), siofor. To jest na io, ale czasem lekarze dają i bez io,jak się ma pcos,żeby poprawić jajka. Ja mam i io i pcos. Biorę ciagle w tej samej dawce,ale niedługo będę zmniejszać. Nie wiem do kiedy będę brała,może do krzywej cukrowej? Nie wiem, na razie o tym nie myślę. Póki co dziś zmniejszyłam metypred i trochę mnie to stresuje,choć większość już wtedy zmniejsza,więc mam nadzieję,że będzie okey.

reklama
Z pozdrowieniami z rodzinnego miasta :)
@Funia90 caly czas z Tobą i Asienka
Piękne zdjęcia :-) ślicznie wygladasz
@dżoasia cichutko i pezszelestnie wspieram ♡ to takie. .ech

@Maciejka78 cudownie wygladacie :*

Moje kochane jestem z wami mentalnie jednak Karol po 5 dniach przerwy znów gorączkuje :(
Kochana... Trzymajcie się dzielnie z Karolem. Kurczę niedobrze... :-( a sprawdzaliscie jeszcze raz te migdały?

@Destino jak się czujecie Kochana?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry