reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matylda23 na malutka gotowa (choc imie nadal brak ostatecznej decyzji ;)) ale na porod to nie wiem :D wczoraj mialam namiastke odczuc - ktg na sali porodowej i mysli jak to bedzie zaczely galopowac jak szalone :o;)

Dziewczynki milego dnia Wszystkim zycze!!!

@Koralowa30 - tak, to wiem, że Malinowski nie akceptuje badań z innego labolatorium. Mnie akurat do tego lekarza w ogóle nie ciągnie. Paśnik jest wg. mnie najlepszą opcją na ten moment, dlatego do niego za równy tydzień pojadę.
Dziękuję Ci za wiadomość i odpowiedź. Trzymam kciuki za najbliższe 3 tygodnie;*

@magda1208 - który już tydzień u Ciebie? Odpoczywaj ile wlezie ;)

Dziewczyny ja dementuje wypowiedzi ,że Malinowski nie akceptuje badań mi uznał wiele badań te co wzbudzaly niepewność u mnie ana graniczne powtarzalam i te co nie miała czyli immunologiczne cytokiny, imk mrl itd.

@Auri_a jak się czujesz??? ♥️

@matylda23 Zosia dobrze 3 czerwca kończy 7 miesięcy czas leci. Coś przymierza się do raczkowanie ale na razie tylko odwłok w górze. Pozatym ogromna śmieszka zawsze uśmiechnięta nawet jak płacze to z uśmiechem.

@Maciejka78 kochana dawaj znać co i jak bo ja ciągle o tobie myślę.

@magda1208 niezmiennie ♥️

@iveo czemu milczysz? Wszystko Dobrze?

Ostatnia edycja:
Buziaki dla cioteczek
20180525_105350.jpg

Załączniki

• 20180525_105350.jpg
    20180525_105350.jpg
    83,2 KB · Wyświetleń: 442
reklama
Do góry