reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wybaczcie,że się nie odniosę do Waszych postów. Chciałam bardzo Wam podziękować za wszelkie rady,pomoc, rozpiski badań,namiary na lekarzy i wsparcie :* Marcysia urodziła się 3400 i 57 cm,dostała 9pkt. Ja jeszcze nie doszłam do siebie po cc. Mamy duży problemz karmieniem. Ciągle ulewania. Płacz. Ogólnie jest ciężko. Do tego mój baby blues. Mała spada z wagi. Dziś mamy pediatrę. Mam nadzieje,że się powoli ułoży,bo póki co wielka bezradność. Zero snu. Trzymam niezmiennie kciuki za Was wszytskie :,*

reklama
@Marthi dziękuję coś mi lekarz on-line pisał że płaska krzywa cukrowa i ta insulina tez cos mu sie nie podoba pojde w poniedziałek do lekarza to zobaczymy co tam wymyśli.

@magda1208 super cieszę się bardzo!

@matylda23 z tą laktacją chyba każda mama z pierwszym dzieckiem ma problem. Trzymam mocno kciuki za Was na pewno wszystko będzie w porządku w domu będzie lepiej na spokojnie ściskam

@mała79 kochana popieram zdanie dziewczyn o zmianie lekarza ale to co zaplanowane już zróbcie do inseminacja nasienie się oczyszcza i wzmacnia. Nie martw się wynikami męża będzie dobrze może do in vitro będzie Was namawiać dlatego robi taki dramat z tymi wynikami

@matylda23, zobaczysz, będzie tylko lepiej. Na początku to jest taki młyn i same problemy. Moja tez strasznie ulewala, dlatego musiałam odciągac mleko i zagęszczac Nutritonem. Wtedy ruszyła mocniej z wagą. Ale to dopiero masakra odciagac kazdy posilek.

@magda1208 tak się cieszę :*

Hej dziewczyny, koleżanka ze studiów wrzuciła pewną informację na fb.
"
Hej, czy chcielibyście wziąć udział w bezpłatnych badaniach laboratoryjnych, a przy okazji wesprzeć naukę?
1f52c.png
1f489.png

Zapraszamy do Biobanku, gdzie przeprowadzamy badania w kierunku chorób sercowo-naczyniowych i cukrzycy u mieszkańcow Dolnego Śląska w wieku 20-75 lat. Uzyskany materiał biologiczny będzie wykorzystywany do badań naukowych.
1f4da.png
1f4a1.png
W zamian za udział w projekcie pacjenci otrzumują pakiet badań laboratoryjnych, który obejmuje takie parametry jak lipidogram, glukoza, insulina, ultraczułe CRP i homocysteina.
1f4d1.png
1f4c3.png

Pacjentów przyjmujemy od poniedziałku do piątku w godz. 7.30- 10.00.
Dla osób, którym nie pasują dni robocze, w najbliższym czasie otwieramy punkt pobrań w sobotę 28.07.2018.
Adres: ul. Stabłowicka 147, Pracze Odrzańskie
Więcej informacji o projekcie znajdziecie na stronie www.biobank.eitplus.pl
Jeśli bylibyście zainteresowani badaniami, prosimy o kontakt telefoniczny pod nr tel 727 666 610 (7:30-15:00). Pod tym numerem umawiamy pacjentów na konkretne godziny wizyt i udzielamy informacji o przygotowaniu do badań.

Zapraszamy!
Zespół Biobanku"

Jak kogoś interesują darmowe badania i jest z okolic Wrocka to może się przyda ;)

Wybaczcie,że się nie odniosę do Waszych postów. Chciałam bardzo Wam podziękować za wszelkie rady,pomoc, rozpiski badań,namiary na lekarzy i wsparcie :* Marcysia urodziła się 3400 i 57 cm,dostała 9pkt. Ja jeszcze nie doszłam do siebie po cc. Mamy duży problemz karmieniem. Ciągle ulewania. Płacz. Ogólnie jest ciężko. Do tego mój baby blues. Mała spada z wagi. Dziś mamy pediatrę. Mam nadzieje,że się powoli ułoży,bo póki co wielka bezradność. Zero snu. Trzymam niezmiennie kciuki za Was wszytskie :,*
Kochana teraz potrzebujecie dużo siły, spokoju i cierpliwości. Nauczyciel się obie siebie nawzajem, a w razie wątpliwości pisz!

Witajcie moje kochane dziewczyny... długo mnie nie było.... odpoczelam i wracam .. najpierw po krótce co u mnie. Jestem w 10 tc. Udało nam się zajść od razu.. Czekają mnie teraz badania genetyczne których mega się obawiam Ale wierzę że musi być dobrze..jakoś ciążę przechodzę sama.. mało o niej rozmawiam bo się boję. Bardzo bym chciała się nią cieszyć tak na 100 prpcent

@matylda23 kochana wiesz jak mocno ci kibicowalam i bardzo się cieszę że córeczka jest już z Tobą... mega radość... i wiem że baby blues minie ,mała zacznie przybierać o wszystko się po układa

@magda1208 gratuluję i cieszę się że jesteś już tak daleko ...u Ciebie dziewczynka będzie?

Która jeszcze w ciąży?

@burczuś co u Ciebie?

reklama
Do góry