reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 to wszystko zalezy jakie bedziesz miec dziecko,ja wybieram oczywiście jakosc ale przede wszystkim styl i czy sa zgrabne i szczuplutkie,bo takiego mam syna,nieraz muszę obleciec wszystkie siecowki zeby cos znaleźć na niego. Ale najbardziej ciuszki dopasowane sa jednak z Reserved,ale juz zaprzestaja szycie dla bardzo malych maluszków,z H M sie rozciagaja body,reszta ok.i uwielbiam zare ,zawsze promocje,i fajne ciuszki,w podkoszuleczkach po 25 zl przechodzil cale lato :-). A ze smyka tez sa nie złe,ale dla mnie zbyt kolorowe,tak jak i z 5 10 15,. Kazdemu podoba sie co innego i nie ma sie co sugeriwac kims,noi styl,bo ja wole ztonowane kolory,jednolite,napewno nie kupuje z nalepkami,bo te ciuszki nie oddychaja :-)

@magda1208 z Pepco jest dla maluszków super jakość. Wiem,że to nie Zara,Reserved itd...ale ja też bardzo patrzę na jakość. Nic im nie brakuje...oprócz metki. A i z Lidla warto kupować bo też jakość bardzo dobra. Moja córka ma już 9 lat i to inna bajka...ale mam 1,5 rocznego siostrzeńca:) któremu często wyhsczam okazje:)

Przede wszystkim cenię sobie jakość i wygodę.
Kupiłam parę ciuszków w h&m, croccodillo w zarze nic nie mogłam znaleźć.
Dzisiaj przeglądałam smyka.
Słyszałam od dziewczyn, że lidl też ma dobre.

Dziewczyny, miałyście w ciąży problem z infekcjami intymnymi?? Ja nigdy nie miałam z tym problemu, a od wczoraj mam bardzo dużo takiej wodnistej wydzieliny i czuje ze mnie piecze. Akurat jak na złość sobota jest...

Madziu najlepsze jakie mialam byly z coccodrillo. W pepco i lidlu trzeba uwazac bo czasem zwlaszcza body po jednym praniu się rozbijają. Smyk ma dosc dobre jakosciowo

reklama
Do góry