reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Hatice i ja po 11 szczepieniach także wiesz !!Teraz już tylko ❤❤❤❤❤

@roki_1991 super wieści!

@Zzzzzz leż jak mus to mus który masz tydzień?

@marzycielka81 ja bym na siłownię nie poszła zresztą pewnie lekarz ze 3 dni będzie Ci kazał polegiwać! Kciuki za transfer

@marshia jak sie czyjesz ??? wowww 3 kg idziesz na masę haha buziaki

@burczuś jak u Ciebie sytuacja?

reklama
@marshia 3 kg hehhe marzenie kazdej zeby tak w ciazy tyc
@olaa90 trzymam kciuki kochana wierze ze sie uda i bedziesz tyła jak marshia nasza kochana
@burczuś ściskam mocno i trzymam kciukasy
@marzycielka81 ostatnio wszystko sie udaje i wszystko jest mozliwe a ja cos czuje ze wszystkie trzy zarodki zaskocza i bedą trojaczki Tego Ci życze:)
a ja pije ziolka ojca klimuszki :)
Pozdrawiam no i prosze o trzymkanie kciukow za mnie narazie choróbskja wokolo a ja sie trzymam to moze bedzie dobrze :)

@Porzeczka1234 u mnie ok. Czuję się normalnie, chodzę do pracy, chyba powiem prezesowi w piątek o ciąży - w piątek będzie 19+4 - może to najwyższy czas? :confused: Bo jak na razie wciąż nic nie widać dla osób postronnych i nikt nic nie wie.
@basiawol no na razie jest +3. Z jednej strony tyle od poczatku to „nic” i brzmi super, z drugiej 3 w ciągu 4 tygodni to może wróżyć, ze na końcu jednak będę się toczyć :p w końcu drugie 19 tygodni jeszcze przede mną (mam nadzieję) do CC.
@marzycielka81 a tak na serio już: nie trzeba leżeć w dniu transferu? Nie możesz wziąć wolnego? @Hatice suuuuuuper info z tym allo :)
@roki_1991 gratki z powodu udanej wizyty. Masz fociaka bobofrutka?

@Porzeczka1234 u mnie ok. Czuję się normalnie, chodzę do pracy, chyba powiem prezesowi w piątek o ciąży - w piątek będzie 19+4 - może to najwyższy czas? :confused: Bo jak na razie wciąż nic nie widać dla osób postronnych i nikt nic nie wie.
@basiawol no na razie jest +3. Z jednej strony tyle od poczatku to „nic” i brzmi super, z drugiej 3 w ciągu 4 tygodni to może wróżyć, ze na końcu jednak będę się toczyć [emoji14] w końcu drugie 19 tygodni jeszcze przede mną (mam nadzieję) do CC.
@marzycielka81 a tak na serio już: nie trzeba leżeć w dniu transferu? Nie możesz wziąć wolnego? @Hatice suuuuuuper info z tym allo :)
@roki_1991 gratki z powodu udanej wizyty. Masz fociaka bobofrutka?
@Marshia tak na serio trzeba lezec, w novum nikt nie mowil o lezeniu. Srednio moge wziazc urlop.

Dziewczyny jesteście kochane! Dziękuję wam za wszystkie kciuki i modlitwę.
Ja już po wizycie. Dzidziuś ma 22mm, serduszko pięknie bije :D jak usłyszałam to aż się popłakałam. Wg usg 9+1 więc nadrobił dzidziołek dwa dni ;) następna wizyta w piątek u mojego magika i mam nadzieję że też będzie w porządku :)

Super!!!!!!

reklama
@Porzeczka1234 połówkowe 16.10, czyli dopiero za 2 tygodnie będę wiedzieć co i jak w środku u mojej niuni. Na razie wiem tyle, że w środku siedzi/pływa 260 gram całkiem ruchliwego szczęścia :), którego ja przez to łożysku z przodu wciąż nie czuję :/.
@marzycielka81 trochę się jutro jednak spróbuj przyoszczędzić :) Kciukole :)

Do góry