czarna_mala
Fanka BB :)
[emoji8][emoji8][emoji8]@czarna_mala - buziaki dla Ciebie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
[emoji8][emoji8][emoji8]@czarna_mala - buziaki dla Ciebie!
Jak narazie wszystko ok jestem po prenatalnych obecnie jest 15/16 TC i jest ok czekamy co dalejFunia to trzymamy kciuki. @Porzeczka1234 też leci z druga seria i @fondie (właśnie odezwij sie)
@Marthi bardzo mocno trzymam kciuki. Oby trop był trafny i owocny
@Hatice mega gratulacje! Już was dopisałam do listy![]()
Nie, nie [emoji5] byłam pacjentką Paśnika, ale szczepienia zablokowały mi organizm na ciążę na 2,5roku. Od roku jestem pacjentką doktora Przybycienia, ale niestety mimo brania Accofilu jestem właśnie w trakcie poronienia. Jedyny plus jest taki, że może wreszcie te cholerne szczepienia odpuściły i odblokowały mi organizm na ciążę [emoji849]@Czarna-mała czy ty się leczysz u maliny ?
GratulacjeJak narazie wszystko ok jestem po prenatalnych obecnie jest 15/16 TC i jest ok czekamy co dalej![]()
Ciąża numer 8
U mnie 9 albo 10 (kto by to liczył) w trakcie ewakuacji [emoji849]Ciąża numer 8![]()
Na mnie to już niestety nie robi wrażenia [emoji849] jak odebrałam spadającą betę, to potraktowałam ją jak zwykły wynik morfologii i przeszłam do dalszych czynności domowych [emoji6]@czarna_mala kurcze...no przykro mi![]()
Kochanie, nie zmienia to faktu, że jest przykro. Jak śniłaś mi się, to się tak cieszyłam. Dziś żałuję, że nie przyśnił mi się twój poród. Może jednak któregoś dnia... Będę wierzyć i czekać na cud dla ciebie, dla @burczuś, dla @mała79, dla @bertha... Myślę o was dziewczynki, pamiętam i proszę o cuda dla was [emoji177]U mnie 9 albo 10 (kto by to liczył) w trakcie ewakuacji [emoji849] Na mnie to już niestety nie robi wrażenia [emoji849] jak odebrałam spadającą betę, to potraktowałam ją jak zwykły wynik morfologii i przeszłam do dalszych czynności domowych [emoji6]
Dziękuję moja imienniczko [emoji8]Kochanie, nie zmienia to faktu, że jest przykro. Jak śniłaś mi się, to się tak cieszyłam. Dziś żałuję, że nie przyśnił mi się twój poród. Może jednak któregoś dnia... Będę wierzyć i czekać na cud dla ciebie, dla @burczuś, dla @mała79, dla @bertha... Myślę o was dziewczynki, pamiętam i proszę o cuda dla was [emoji177]