Hatice
Fanka BB :)
Można kartaDziewczyny czy u Maliny można płacić karta czy tylko gotówka ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Można kartaDziewczyny czy u Maliny można płacić karta czy tylko gotówka ?
@ovli22 chyba większość z nas u Maliny już miała kariotypy jak poszła więc nie wiem czy zleca
Można karta tylko trzeba zwiększyć limit na koncie żeby przeszla płatność
Ja tylko na chwilę przypomnieć swoja historie gdyby ktoś czegoś potrzebował o Malinie szczepieniach ciąży po 40tce piszcie na priv.
U mnie po 3 obumarłych ciążach gdzie jedna aż do 14 tyg ale maluszek mniejszy o 2-3 tyg , ciążach z plamieniami, gdzie test wychodził zawsze ok 35 dnia przy cyklach 28 po leczeniu u Maliny ciąża książkowa test pozytywny w 25 dc cała ciaza bez problemów szpitala itd. i jest Maly Wielki Cudzik Michałek ma już 10 miesięcy. Też nie wierzyłam że po takiej historii wcześniej moze być tak prosto
Już nie mam czasu tu zaglądać bo mój mały nie ma prawie drzemek w dzień a ostatnio i noce niespokojne chyba ząbki.
Ale ze mi forum bardzo pomogło jesli mogę komuś pomóc pytajcie.
Ja wpisałam w google i tam był filmik i robiłam tak jak było w instrukcji i nart dobrze mi to szłoDziewczyny! Jak na forum mogę znaleźć informację o instrukcji wbicia clexane? Czytałam ostatnio, że któraś z Was odsyłała do jakiegoś wątku, ale teraz ja nie mogę znaleźć tego wpisu :/ Pomocy !
Moim zdaniem tylko w Gyn ja tam robiłam wysylają to do Krakowa. Moze sprawdź w diagnostyce oni idą z czasem albo na testdna tam mają laboratorium w Kato i pewnie to robią ja robiłam u nich trombofilięMam pytanie
Czy ktoś się orientuje czy badanie mlr można wykonać na Śląsku gdzie indziej niż w gym centrum ?
U mnie wiele do przodu. W końcu jestem spokojniejsza. 6 t2d już jestem. Wczoraj widziałam malucha i serducho ❤ dzisiaj zaczęłam wbijać clexane. Trochę się bałam. Na szczęście @Lu_cy mi dała instruktaż i trochę uspokoiła. Za co dziękuję :*Moim zdaniem tylko w Gyn ja tam robiłam wysylają to do Krakowa. Moze sprawdź w diagnostyce oni idą z czasem albo na testdna tam mają laboratorium w Kato i pewnie to robią ja robiłam u nich trombofilię
@Charlotte21 nie pomogę nie jestem na bieżąco. Jak u Ciebie?