No niestety, za daleko. Ja jestem z Ostrołęki, woj.mazowieckieNie poddawaj się, szukaj lekarza tak długo aż nie zajdziesz i nie urodzisz. Jeśli jesteś z Wielkopolski to mogę polecić cudownego lekarza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No niestety, za daleko. Ja jestem z Ostrołęki, woj.mazowieckieNie poddawaj się, szukaj lekarza tak długo aż nie zajdziesz i nie urodzisz. Jeśli jesteś z Wielkopolski to mogę polecić cudownego lekarza.
Młoda ginekolog, w sumie raczej chyba powinna być "na czasie" z diagnostyką i leczeniem. A ona twierdzi np. mam pacjentkę u której ciążę ciągnęłam na siłę i co: dziecko 3 latka i zespół aspergera. Chyba miało mnie to pocieszyćPodłączam się pod temat, mogę wiedzieć jaki to lekarz o którym piszesz? Nie wiem co mój lekarz zaproponuje po 2 poronieniach. Teoretycznie wspominał o jakiś badaniach ale boje się, że na końcu stwierdzi że to przypadek i mam działać dalej. Na razie działam na własną rękę.