Edzia*
Zaciekawiona BB
A moja Emilcia wczoraj ważyła 5,5 kg, a przy urodzeniu 3780 kg. na pierwszej wizycie byłam jak miała cztery tygodnie bo mi strasznie ulewała i miała takie chlustajace wymioty. lekarka zaleciła mi podawac raz lub dwa dziennie mleko antyrefluksowe - podaję jej Bebilon AR, a poza tym cyca, ale zauważyłam, ze mam coraz mniej pokarmu.
A ja muszę się pochwalic, że moja myszka powiedziała wczoraj "heja hej" - ale to wyszło jej niechcący ;-):-)
A ja muszę się pochwalic, że moja myszka powiedziała wczoraj "heja hej" - ale to wyszło jej niechcący ;-):-)

Codziennie rano gdy sie obudzi biorę ją do siebie do łóżka, ściągam pieluszke żeby jej pupcia pooddychała (oczywiście pokładam jej pod pupę pieluchę tetrową). Wczoraj ledwo przykrylam ją kołdrą, gdy nagle do mych uszu dobiegł dziwny odgłos... podnosze kołdrę, a tam... masakra!!! Cała pościel do prania. dziś dla odmiany córcia obsikała mi łóżko :-) Cały materac mam już w żółto brązowe plamy
a moja nic!! Ale wiem doskonale o tym, ze każde dziecko rozwija sie qw swoim tempie, z tym, że ja oczywiście chciałabym aby moja Emilcia byla prymusem już od urodzenia ;-);-)
.Taki leń że nie wiem