reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Oliwka od wczoraj co chwile stoi sama bez trzymania :-) Zdolniaszka moja :tak:Za pierwszym razem stala jak wryta bo nei wiedziala co sie stalo :-D A teraz jak stoi to od razu bije sobie brawo i smieje sie od ucha do ucha:-p:-D:-D

Magda my tez ammy takie szelki, dostalismy je gratis do krzeselka do kramienia, ale mozna je kupic osobno tak jak pisala Agutka :tak:My z nich narazie nie korzystamy :no:

reklama
Przemko jak słyszy muzykę to od razu zaczyna dilu dliu robić:-D
uwielbia też udawać że coś komuś daje po czym gdy wyciągnie sie po to rękę, to energicznie zabiera:-)
no i uwielbia całować mamę (i tylko mamę:-p) wystarczy powiedzieć daj mamie buzi a on już jest z pysiorkiem:-)

WIKTORIA TEZ UWIELBIA DAWAC Z RACZKI KADEMU COS CO MA AKURAT DOBREGO HEHE JAKATO RADOCHA DLA NIEJ ZE KTOS JE Z JEJ RACZKI HEHE:-D
MY TEZ MAMY TAKIE SZELKI ALE JESZCZE WOLE ICH NIE UZYWAC:tak:
UWIELBIA TEZ TELEFON DOMOWY ZAWSZE BIERZE SLUCHAWE I PRZYKLADA DO UCHA CHYBA CHCE GDZIES ZADZWONIC HEHE

zaczyna dilu dliu robić

Aniu a co to znaczy?:eek::rofl2:

My szelek w krzesełku do karmienia używamy od zawsze!:tak:, ale ostatnio Maja chce sie z nich wyzwolić!:crazy:
Majela maszeruje w łóżeczku:tak:, ale tylko w jednym kierunku:baffled:
Przybija Piątkę:sorry2:, robi Brawo /tylko jak jej się chce:eek:/ czasem Mamunię pożywi chrupkiem albo chlebkiem!:happy2:

no i zapomniałam wczoraj napisać że mój odkrywca zaczyna powoli próbować na coś wchodzić, np. gdy stoi przy kanapie to podnosi nóżkę do góry okraczkiem i próbuje wejść do góry:-D
DZIKIDZIKU no Ty mi nie mów że Ty nie DILOSZ??:-(nawet z Majelką???:-( :-)

Kamilek już wspina się na kanapę, wersalkę, fotel :-);-):tak::-DJestem w szoku podnosi nóżkę i wchodzi :-D

Zuzia coraz czesciej i coraz dluzej stoi sama bez trzymanki! :szok: :-D A jaka jest przy tym skupiona! :-D :tak: :-D

Przed chwila dawalam Jej przez sen mleczko,bo nie zdazyla zjesc kolacji - tak szybko zasnela. ;-) No i spiac,chwycila butelke i tak sobie trzymala,spala i pila. :-D Moja Kochana Spiochulka! :-D :happy2:

Agutko moja Oliwka tez od jakiegos ju czasu trzyma sobie sama mala buteleczke z soczkiem lub herbatka, nie odpusci dopoki nie wypije wszystkiego :-D A od kilku dni trzyma tez duza flache z mlekiem :tak:Słodko to wyglada :rofl2:

reklama
Luczynko,Zuzia juz sporo czasu temu zaczela sama trzymac i mala i duza butle. :-D :tak: Tyle,ze teraz,to chodzilo mi o to,ze przez sen ja sobie trzymala. :-D :-p

Do góry