reklama
guziczek80
Wrześniowe mamy'06
Kacperek dziękuje za gratki :-) z jednej strony to fajne że chodzi ale z drugiej to to musze przyznać, że jak do tej pory myślałam że jest uciążliwy to teraz już nie wiem co myśleć...jest dosłownie wszędzie i często się o coś rozbija

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A Zuzia zrobila dzis banke mydlana!
Juz kupe czasu umie slicznie dmuchac,ale dzis udalo Jej sie takie cos zrobic,hurrrraa! 
Juz kupe czasu umie slicznie dmuchac,ale dzis udalo Jej sie takie cos zrobic,hurrrraa! 
dzikidzik
mamula MAJULI
Brawo dla Kacpra!

Mamomarcela Marcel mówi Mama i Tata ze zrozumieniem na 100%

Maja gdy widzi kuzynów to ich zagaduje, piszczy i kwiczy. Dziś się z jednym bawiła, Seba /2lata/ chował sie za drzwiami szafy i kukał, a ona się chichrała i popychała drzwi!:-) Dzisiaj chciała przytulać 4 ms Jasia - synka sąsiadki!
rzucała się na niego cała szczęśliwa!
Gdy słyszy muzykę to zamienia się w słup soli!

Ekspresowo wstaje w łóżeczku, od kilku dni próbuje przesuwać girki i przemieszczać sie wokół łózeczka
. Zaczęła w końcu pełzać do tyłu
.
Dziadek nauczył ją walić ręką w stół
, i gdy On kaszlnie Maja zaraz powtórzy!
rzucała się na niego cała szczęśliwa!Gdy słyszy muzykę to zamienia się w słup soli!

Ekspresowo wstaje w łóżeczku, od kilku dni próbuje przesuwać girki i przemieszczać sie wokół łózeczka
. Zaczęła w końcu pełzać do tyłu
. Dziadek nauczył ją walić ręką w stół
, i gdy On kaszlnie Maja zaraz powtórzy!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzis rano,okolo 9,Zuzia bawila sie na podlodze,a ja lezalam we wyrku i probowalam sie dobudzic.
;-) No i Zuzia podchodzi do mnie,puka mnie raczka w glowe,jak zawsze,zebym juz wstala
,lapie mnie za reke i mowi... Wyszlo cos takiego,jak "Daj czesc".
Hahaha,ale smieszniusio bylo!
Ahhhh,szkoda,ze pozniej juz tego powtorzyc nie chciala.

;-) No i Zuzia podchodzi do mnie,puka mnie raczka w glowe,jak zawsze,zebym juz wstala
,lapie mnie za reke i mowi... Wyszlo cos takiego,jak "Daj czesc".
Hahaha,ale smieszniusio bylo!
Ahhhh,szkoda,ze pozniej juz tego powtorzyc nie chciala.

Miśka T
Wrześniowe mamy'06
Leoś 23 czerwca w dzien urodzin męza poraz pierwszy zaczał raczkować, za 2 dni sam usiadl z pozycji lezacej a za następne 2 dni sam wstał w łózeczku, no i zaczeło sie ;-) !!!!!!!!! raczkuje jak szalony, musze juz za nim biegać, dzisiaj u mojej mamy w domu wszedł tzn wraczkował się na pieterko po schodach w szybkim tępie, normalnie byłam w szoku!!!!!!! myślałam ze on tego jeszcze nie potrafi ;-) takze zaczeła się jazda na całego!!!!
GRATULACJE DLA KACPERKA!!!!
GRATULACJE DLA KACPERKA!!!!
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
Acha, zapomniaąłm dodać,ze nauczl sie machac rączka tzn tobić "papa" pokazywac jaki to jest duzy z podniesionymi rączkami, otwiera wszystkie szafki i czysci pułeczki a najbardziej lubi skakac, jak ktos go podtrzymuje pod ramiaonkami, to skacze jak piłeczka, moze tak robic godzine i jeszcze nie ma dozyc, za to my mamy ;-)
reklama
Podziel się: