reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Azik: a czy Ty przypadkiem nie chcesz sprawdzic jakby to bylo mieć dziewuszkę??????

Kinga - z papugiem dobre :)

Piotrek najbardziej lubi panie po 40-stce co najmniej.

Przepis na Karolę??? Musimy się spotkać we czwórkę :-) Dowiecie się szczegółów :-)

A, jeszcze Karola wie gdzie się nosi okulary. :tak::tak::tak:

A, jak zrobi dwójeczkę, przychodzi i melduje: Bllle :-D:-D:-D

zasnal bez cycusia!!!udalo sie pierwszy raz jestem z niego strasznie dumna!:tak:

z nowych wyrazow to:ejo ejo(karetka,straz itp) ała i nie ma z tym ze na ''nie ma'' mowi ma i rozklada raczki
a i po angielsku baj baj-sam sie nauczyl tzn ksiazeczka samoczytajaca go nauczyla
coraz wiecej mowi takich krociutkich wyrazow tymu-beee,bam,daj...

wie jak robi piesek kura kotek konik gaska i nieszczesna krowa-zawsze wuczy nie muczy wuuuuuuuuuuuuuuuuu

Zdolne te Wasze maluchy. Martynka w dalszym ciągu najczęściej woła dada ( i to zależnie od intonacji oznacza różne rzeczy- najczęściej nazywa tak siostrę:-D)
Wyrazu mama doczekłam się dopiero raz...:sorry2:Nie ma jak cierpliwość...:-p

Moja pociecha nauczyła się pić przez słomkę (co mnie cieszy) i wchodzić na kanapy (co mnie juz nie cieszy:no:)

reklama
Do góry