reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

agawa, a może on coś widział w TV związanego z paznokciami i przestraszył się?????

ja widze u Karoli, że ona bardzo często, jak coś zobaczy "strasznego" w TV, to później bardzo to przeżywa

reklama
KingaPniestety to były MOJE pomalowane na bordo paznokcie. W życiu nie przypuszczałabym że tak to sie na Kamilu odbije. Z jednej strony to nawet śmieszne że boi sie paznokci. Muszą być zakryte ale i tak wie że pod skarpetką bądź pantoflem jest to coś i pokazuje czasem i kręci głowa i ucieka. Pewnie troche za wcześnie ale nie obejdzie sie bez psychologa. Kiedyś wyciągnęłam wszystkie kolorowe lakiery i razem z nim malowałam paznokcie u rąk było ok. Podobał mu się granat. Jak pomalowałam paznokieć u nogi był atak normalnie paniki. :-:)sick::no::-(

Dziękuję ale to nie po mnie ;-)Muszek tańczy nawet jak słyszy muzyczkę w komórce :-)
Pozdrawiam

reklama
Do góry