reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

Maciuś odkrył piski i miałam dzisiaj wspaniały koncert pisków o róznym nasileniu ;D

poza tym budze się w nocy na karmienie o 3 .... tyle że moje dziecko śpi ;D i budzi sie na jedzonko około4 30

reklama
Filip też odkrył piski jakiś tydzień temu :) Są fajne jak robi je z uśmiechem, ale przy płaczu, to jeszze brakuje, żeby stanął i zatupał nóżkami... ;D

Moja obudziła się wczoraj o 23 i zaczęła regularną rozmowę. A że zerezygnowała już z "a guuu" to miam koncert ooooooooooo :laugh:

przepiekne sa te rozmowki dzieciaczkow ja czasem patrze i slucham co ona jeszcze ciekawego powie takie odgłosy ;)

Asia21 pisze:
Milla tak podobno zdaza sie czesto dzieciom w 3 miesiacu poniewaz jest to tzw moment szybkiego wzrostu, ale podobno nie trwa to dluzej jak kilka dni i potem wszystko spowrotem wraca do normy, powodzenia :)

Asia21 mam nadzieje ze tak będzie

Milla daj znac jak bedzie lepiej, powoidzenia :)
a mysmy dzisiaj spali do 9 :) tylko z jednym karmienim o 4 wiec poczulam sie jak za dobrych czasow kiedy mozna bylo w sobote dluzej pospac ;)

Krzymek spał dziś od 20 do 3.30!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale nie wiem czy powinnam go chwalić , bo a nuż to się nie powtórzy :p

właśnie słucham muzyki z "Amelii" - rewelka

ale mi się dziecko rozgadało...aha - i jak jest już czymś znudzony to parska

Nie wiem czy nie zapeszę, ale Patrycja od wtorku sypia do 7:30 (kładę ją ok.19:30), oczywiście 2 przerwy na karmienie w trakcie, ale jak to bosko obudzić się o 7:30 ;D ;D ;D
A dodatkowo przyzwyczaiła się, że ok. 9 ma drzemkę w domu ::) ::) ::) (w wózku!!!) i sobie śpi do godzinki :laugh:

reklama
pytia pisze:
U nas obok dawnego "a gy" i "a gu" od czasu do czasu pojawiają się zabawne śpiewy przypominające indiańskie zawołonia. Dzisiaj rano tak wołał, z językiem wywalonym na wierzch ;D

u nas podobnie-tak wola uuuuuuuuuuuuu jakby kogos straszyl ;)

przypomnialo sie mojemu malemu bablowi jak to latwo przekulnac sie z brzuszka na plecki-i jaki usmiech po tym wyczynie :D

Do góry