reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

mama oli - masz do wyboru albo my albo lipcówki.

jeszcze nie ma możlwiości być w kilku albumach, niestety

a co do swoich podpisów - to musimy się uzbroić w cierpliwość - asz nasze forum sie troszkę udoskonali - jest troszkę przeciazone.
kurcze - nie było mnie trzy dni - i nie zauważyłam że już można zmieniać dane publiczne :) - ale jestem na bieżąco :)
olyv-ia - widzisz zdjęcia - bo nie jesteś dodana do listy mam marcowych. my mamy zadanie utrudnione - mamy blokade na wszyskie zgjęcia poza albumem marcowych mam.

reklama
ale wydaje mi się że mamy brak dostępu tylko do załączników ale do wklejonych z zewnątrz zdjęć nie - zaraz to sprawdzimy...
img95132cu.jpg

no to już wiem -

załączników z opcji pozostałe nie możemy otwierać ale wklejając tak jak kiedyś (np przez imageshak) można dalej.

co do postepów mojego Batrusia:

6 razy jechał już pociągiem, był nad morzem - zjada rączkę, wydaje dźwięki w stylu aaaaa, eeeeeeee (oprócz oczywiście krzyku i płaczu) obronił się z wierszy Tuwima :)

a tak na poważnie - to skurczybyk nie chce ćwiczyć na brzuszku - za to podnosi sie do siedzenia i pada :)

reklama
iwosz kacper na brzuszku nie za bardzo,zalezy od dnia ale bardziej jest na nie-ale jak go poloze to sekunda i na plecach i oczka i buzia rozesmiana
olyv-ia witaj,moj synek tez kacper
azik przesliczna z was para,a moj to siedzi w "Brzechwie" ;)

Do góry