reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
dziewczyny, to mozliwe?? jak dajemy Agacie nasze dłonie to łapie mocno i chyba próbuje siadać! to trwa już 3 dni... na leżąco też przewraca się na jedną stronę, podpiera łapką i dźwiga do góry stękając przy tym niemiłosiernie ;D
nie za wczesnie??

oczywiscie ze to mozliwe
moja emi juz nawet jak jej nie trzymam dźwiga sie do góry jak szalona juz prawie w pol sie zgina
nasze dzieciasczki chca siadac bo co mozna widziec ciekawego na leżaka ;D

osinka pisze:
dziewczyny, to mozliwe?? jak dajemy Agacie nasze dłonie to łapie mocno i chyba próbuje siadać! to trwa już 3 dni... na leżąco też przewraca się na jedną stronę, podpiera łapką i dźwiga do góry stękając przy tym niemiłosiernie  ;D
nie za wczesnie??
Mozliwe,mozliwe!!Moze za wczesnie ale coz-Majeczka sie wyrywa do siadania juz od 3 tygodniach  :) Pediatra absolutnie zabronil bo moga sie rzeberka wygiac,ale czasami pozwalamy zeby sie majeczka na pare minut podniosla,skoro sie czuje do tego gotowa i nic ja nie boli...

możliwe - Krzymul sam się podciąga - wygląda to tak jakby robił brzuszki ;D - ja mu nie daję rąk

No widzę, że większość z marcowych dziecaczków rwie się do siadania...i jak tu szkraba zatrzymać. Ja już obawiam się, że Pati pobije mnie z mięśniami brzucha ;D

u nas tez zaczyna sie podnoszenie glowki a przy podaniu raczek podnosi sie i trzyma slicznie sztywno glowke i zaczyna sie smiac jaby chciala powiedziec widzicie co ja juz potrafie :)

zdolne i silne dzieci mamy :)
nie będę nic robić, jak Agata będzie gotowa, to sama usiądzie, a mięśnie brzucha fakt - już ma lepsze ode mnie, tym bardziej, że mama leniwa i nie chce jej się ćwiczyć :p

hmm, a lekarze uwazaja ze takie sztywne trzymanie glowy w tym wieku to objaw wzmozonego napiecia miesniowego i zalecaja wizyty u rehabilitanta. Rozni lekarze mi to mowili.

reklama
Do góry